Antena Căutare

Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Cum s-au răzbunat Cezar Ouatu și Sony Medini pe Nea Marin: „N-am văzut așa ceva”

În ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Sony Medini și Cezar Ouatu s-au ținut de șotii și au încercat să îi farsă lui Nea Marin, dar acesta s-a prins și a reacționat pe măsură.

colaj foto cu Cezar ouatu la „Pofitți la circ”, când îl atacă pe Nea Marin cu o găleată cu apă Galerie
La un moment dat, chiar în timp ce spălau o trăsură, Sony Medini și cu Cezar Ouatu au încercat să pună la cale un plan prin care să-l atace pe Nea Marin | Antena 1

În fiecare săptămână, vedetele care acceptă provocarea lansată de Nea Marin vin la emisiunea „Poftiți la circ” să își unească forțele pentru a-i ajuta pe cei de la circul Acquatico Bellucci să adune cât mai mult public la spectacole și să își desfășoare cu succes diferitele activități artistice sau organizatorice.

Viața de circar nu este una ușoară și mereu există tot felul de treburi de făcut. Pe lângă asta se adaugă și orele de antrenamente și serile de spectacol. În spatele unui show apreciat de public stau, de cele mai multe ori, zile întregi de muncă și repetiții.

Nea Marin a pus vedetele la treabă, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Știind foarte bine cum e viața de circar și cunoscând și povestea familiei care se ocupă de circul Acquatico Bellucci, Nea Marin a decis să pună vedetele la treabă, pentru a-i ajuta pe artiști.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță l-a „bătut” pe Nea Marin, dar apoi a regretat amarnic! Ce a urmat

De data aceasta, starurile care au acceptat provocarea au fost Cezar Ouatu, Diana Munteanu, Roxana Vancea și Giani Kiriță. Au fost câteva zile de foc, în care am putut să vedem vedetele la munca de jos.

Au cules și au cărat nămol de Techirghiol, au făcut covrigi, au muncit la un siloz sau la o covrigărie, au făcut curat pe plaje sau la un hotel și câte și mai câte alte treburi, ce scos din plin starurile din zona de confort.

Așa cum era de așteptat, nici de data aceasta nu au lipsit tachinările, urmăririle palpitante, „bătăile” cu apă sau cu praștia și fazele amuzante între vedete și Nea Marin, care a ieșit mereu învingător.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Roxana Vancea, scoasă din minți de Sandy Medini! „M-a terminat psihic”

De data aceasta, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, starurile s-au trezit de dimineață și au aflat ce treburi au astăzi de făcut. Toată lumea s-a urcat în mașină și a pornit la herghelia din Mangalia, pentru a-i ruga pe cei de acolo să împartă pliante cu reclamă la circul Acquatico Bellucci.

Nea Marin a pus furtunul cu apă pe Cezar Ouatu și pe Sony Medini, la herghelia din Mangalia

Ca să poată beneficia de un asemenea serviciu, Cezar Ouatu, Diana Munteanu, Roxana Vancea și Giani Kiriță s-au apucat să facă ordine și curățenie în gradurile cailor, să dea cu var, să care pământ sau să măture pe unde a fost nevoie.

La un moment dat, chiar în timp ce spălau o trăsură, Sony Medini și cu Cezar Ouatu au încercat să pună la cale un plan prin care să-l atace pe Nea Marin. Doar că toată lumea știe ce simțuri ascuțite are gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Simțind „pericolul” imediat, Nea Marin a pus furtunul cu apă pe cei doi și le-a dat o lecție de neuitat, iar momentul a fost unul cu adevărat savuros. A urmat o fugărire ca-n filme!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Roxana Vancea, scoasă din minți de Sandy Medini! „M-a terminat psihic”... Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Liviu Vârciu i-a luat locul lui Nea Marin și a pus mătura pe Cezar Ouatu și Sony Med...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x