Antena Căutare

Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță l-a „bătut” pe Nea Marin, dar apoi a regretat amarnic! Ce a urmat

În ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Giani Kiriță l-a „bătut” pe Nea Marin, dar apoi și-a regretat din plin gestul. 

colaj foto cu Giani Kiriță la Poftiți la circ, atunci când se fugărește și se împacă cu Nea Marin Galerie
Giani Kiriță și-a recuperat trabucul și l-a lovit în glumă pe Nea Marin, dar apoi și-a regretat gestul | Antena 1

În fiecare săptămână, vedetele care acceptă provocarea lansată de Nea Marin trebuie să muncească și să facă rost de alimente sau servicii și să contribuie la buna funcționare a activității celor de la circul Acquatico Bellucci.

Pe lângă toate acestea, starurile din emisiunea „Poftiți la circ” trebuie să facă promovare printre turiști, pentru a atrage un public cât mai generos. De asemenea, vedetele trebuie să se antreneze intens și să pregătească numere de senzație, pe care să le integreze în spectacolul artiștilor de la circul Acquatico Bellucci.

Nea Marin i-a trezit pe Giani Kiriță, Cezar Ouatu, Diana Munteanu și pe Roxana Vancea și i-a pus la treabă, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ”

Azi este ultima zi de muncă pentru vedetele din ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ”. Deși oboseala a cam început să își spună cuvântul, Giani Kiriță, Diana Munteanu, Roxana Vancea și Cezar Ouatu trebuie să rezolve toate sarcinile date de Nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Roxana Vancea, scoasă din minți de Sandy Medini! „M-a terminat psihic”

Și de data aceasta, trezirea s-a dat extrem de devreme, încă de la primele ore ale dimineții. Gazda emisiunii „Poftiți la circ” a bătut la fiecare ușă în parte și așa am descoperit cine este matinal și cine nu! Diana Munteanu era gata de plecare, dar se mai odihnea puțin înainte de o nouă zi de muncă, în timp ce Roxana Vancea a și apărut la ușă, cu bagajul pregătit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Giani Kiriță a dat în Nea Marin și apoi a regretat amarnic, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ”

Ca să își intre în formă, Nea Marin s-a apucat să exerseze puțin trasul cu praștia la țintă. A încercat și Giani Kiriță, dar nu i-a reușit atât de bine. Apoi, toată lumea s-an așezat la masă pentru a afla care este prima lor misiune din ultima zi pe care o vor petrecere la „Poftiți la circ”.

„Mergem cu toții în Venus la herghelia de cai, pentru că acolo vine lume multă”, a anunțat Nea Marin, spre marea surprindere a tuturor. Chiar dacă vedetele nu au fost extrem de încântate de vestea primită, nimeni nu poate refuza sarcinile trasate de gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Cum s-au răzbunat Cezar Ouatu și Sony Medini pe Nea Marin: „N-am văzut așa ceva”

La un moment dat, spiritele s-au încins atunci când Giani Kiriță a observat că îi lipsește trabucul de pe masă. Enervat la culme, acesta l-a acuzat imediat pe Nea Marin că i-ar fi furat trabucul, pe motiv că nu suportă fumul. După ce a încasat o nucă dată cu praștia, Giani Kiriță și-a recuperat trabucul și l-a lovit în glumă pe Nea Marin, dar apoi și-a regretat gestul și a căutat să facă rapid pace, de teama praștiei!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Giani Kiriță l-a făcut pe Cezar Ouatu să leviteze în timpul unui spectacol la circul... Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Roxana Vancea, scoasă din minți de Sandy Medini! „M-a terminat psihic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x