Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 1. Reacția lui Jean de la Craiova când a aflat cum curge apa într-o rulotă

Vedetele care au acceptat provocarea lui nea Marin de a participa la Poftiți la circ 2020, ediția 1 nu stau în condiții de lux. Jean de la Craiova a fost surprins când a aflat cum cum curge apa într-o rulotă de la Circul Bellucci.

Provocarea Poftiți la circ vine la pachet cu modul de trai al circarilor. Încă din prima ediție a emisiunii Poftiți la circ, nea Marin le-a spus vedetelor participante în ce condiții se va desfășura emisiunea:

„Vom dormi în rulote. Eu sunt foarte legat de acestă familie. Vom trăi cu ei în circ, vom munci cu ei în circ, vom mânca cu ei în circ. Vom face spectacole cu ei împreună”, le-a explicat Nea Marin vedetelor care au acceptat provocarea.

În prima ediție a noului sezon Poftiți la circ participă Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu. Alături de aceștia, ajutoarele permanente ale lui Nea Mărin sunt Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

În ce condiții locuiesc vedetele de la Poftiți la circ

Ajunși la circul Bellucci, vedetele participante au luat în primire rulotele în care li s-a spus că urmează să locuiască pe perioada activității lor la emisiune.

Jean de la Craiova a avut nevoie de indicații în ceea ce privește utilitățile din rulotă. Nea Marin a venit în ajutorul lui Jean de la Craiova, explicându-i ce trebuie să facă pentru a avea apă la chiuvetă.

CItește și: Nea Marin se mândrește cu o familie superbă. Cum arată soția și cele două fiice ale lui

Viața circarilor în rulote nu este una ușoară, iar Jean de la Craiova s-a convins de acest aspect.

Jean de la Craiova, surprins de modalitatea prin care circarii aduc apă în rulotă

Când au intrat în rulote vedetele au observat că apa la chiuvete nu curgea:

„Când am văzut că apa de la chiuvetă nu curge, mi-a stat inima câteva secunde. Nea Marin, unde m-ai trimis?”, a spus Jean de la Craiova.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția surpriză a lui Edi Stancu. Nu mai fusese văzut de ani buni la televizor

Nea Marin le-a explicat vedetelor că rezervorul trebuie încărcat cu apă, iar pentru asta, prezentatorul Poftiți la circ le-a oferit invitaților o stropitoare.

Jean de la Craiova, pus să facă drumuri cu stropitoarea la fântână, pentru a avea apă în rulotă

Nea Marin le-a explicat vedetelor că pentru a avea apă în rulotă trebuie să se ducă la fântână cu stropitoarea și să încarce ulterior rezervorul.

„Ca să umpli vasul de apă trebuie să faci 12 drumuri cu stropitoarea”, a mărturisit Jean de la Craiova, vizibil surprins de aceste condiții.

CIteșt eși: Povestea Circului Belluci, locul unde se desfășoară Poftiți la circ cu Nea Marin Barbu. Ce îi leagă pe circari de România

Începând din 28 decembrie, Nea Marin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii, Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfășura la circ.

Poftiți la circ 2020, ediția 1. Prima bătaie luată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu de la nea Marin. Care a fost mot... Poftiți la circ 2020, ediția 1. Ce a făcut Liviu Vârciu când a aflat că rulota în care doarme nea Marin are duș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x