Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția surpriză a lui Edi Stancu. Nu mai fusese văzut de ani buni la televizor

Coregraful Edi Stancu se află printre vedetele care au acceptat provocarea noului sezon Poftiți la circ 2020.

Nea Marin s-a gândit că Edi Stancu este potrivit să dea o mână de ajutor pentru organizarea spectacolelor circului Bellucci, având în vedere că este coregraf.

Fiind impresionat de lumea circului și apreciind tradiția familiei Bellucci, Edi Stancu nu a stat pe gânduri și a răspuns afirmativ invitației de a face parte din această aventură Poftiți la circ.

Nea Marin și Edi Stancu se cunosc de multă vreme, având în vedere că amândoi sunt dansatori, unul de folclor și altul de dansuri moderne.

Citește și: Povestea Circului Belluci, locul unde se desfășoară Poftiți la circ cu Nea Marin Barbu. Ce îi leagă pe circari de România

Coregraful Edi Stancu, printre vedetele care au acceptat provocarea Poftiți la circ

Nea Marin a decis să dea o mână de ajutor familiei Bellucci, cu care s-a împrietenit încă din anul 2012. Coregraful este chiar nașul fetiței lui Sandy, managerul circului așa că, atunci când a auzit că familia se confruntă cu probleme, a decis să sară în ajutor.

Având în vedere că una dintre surorile familiei Bellucci, Jennifer, s-a confruntat cu cancer mamar, astfel că o parte a familiei se află în Italia, pentru spectacolele din România, membrii familiei au simțit nevoia de ajutor.

Nea Marin nu putea fi de folos de unul singur, așadar a apelat la prietenii lui. În prima ediție a emisiunii Poftiți la noi au venit gata să dea o mână de ajutor: Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu. Pe lângă aceștia, în fiecare ediție sunt prezenți Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

„E o muncă grea, dar frumoasă, fiind făcută în echipă”, a spus Edi Stancu, despre munca de la circul Bellucci.

Edi Stancu este unul dintre dansatorii cei mai cunoscuți din România, având în vedere că a participat la o mulțime de emisiuni televizate și a creat o sumedenie de coregrafii.

Citește și: Nea Marin se mândrește cu o familie superbă. Cum arată soția și cele două fiice ale lui

Nu este pentru prima dată când Edi Stancu răspunde provocărilor lui Nea Marin.

Nea Marin este nașul fiului lui Edi Stancu

În 2017 Edi Stancu a participat la emisiunea „Poftiți în vacanță” a lui Nea Marin Barbu. Participarea coregrafului de atunci a fost una memorabilă, deoarece alături d eel a fost și fiul acestuia Robert, pe care l-a nășit coregraful.

Începând din 28 decembrie, Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii, Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Vedetele au acceptat provocările circului Bellucci și au pornit alături de Nea Marin la Neptun.

„Vom dormi în rulote. Eu sunt foarte legat de acestă familie. Vom trăi cu ei în circ, vom munci cu ei în circ, vom mânca cu ei în circ. Vom face spectacole cu ei împreună”, le-a explicat prezentatorul vedetelor care au acceptat provocarea.

Ultimele știri