Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 10. Ruby a fost chinuită din plin de Nea Marin! Ce a pățit în depozitul cu mobilă

În ediția 10 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1, Ruby a fost victima farselor lui Nea Marin! Bruneta s-a răzbunat din plin, atunci când a avut ocazia.

Nea Marin este bun prieten cu cei care dețin circul Bellucci și, fiindcă știe cât de grea și de agitată este viața de circar, acesta a decis să dea o mână de ajutor.

În ediția zece a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Ruby, Cosmin Seleși, Anda Adam și Dorian Popa au acceptat provocarea și au decis să muncească, la ordinele lui Nea Marin. De la aventură nu lipsesc nici simpaticii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Nea Marin a muncit cu vedetele în ediția 10 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Ziua a început în forță atunci când vedetele au fost trimise să curețe rapane și să culeagă cireșe. Așa cum era de așteptat, peripețiile nu au lipsit, iar distracția a fost mai mereu în toi.

Liviu Vârciu a încercat să se sustragă de la muncă și acest lucru a cam supărat-o pe Anda Adam. Cântăreața n-a mai putut rezista și l-a sunat imediat pe Nea Marin, pentru a-și pârî colegul.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Ruby și Cosmin Seleși l-au scos din minți pe Nea Marin! Cum a reacționat acesta

Apoi, unele vedete de la „Poftiți la circ” au fost trimise la Limanu pentru a face rost de mentă și de rucola, în timp ce altele au mers să lucreze la un depozit de mobilă!

De data aceasta, Anda Adam s-a asigurat că Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu își fac bine treaba!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între timp, Nea Marin, Cosmin Seleși și Ruby au muncit la o fabrică de mobilă, pentru a putea primi în schimb scaune și mese, pe care urmează să le ducă celor de la circul Bellucci.

Ruby a fost victima farselor lui Nea Marin, la „Poftiți la circ”

Cea care a încercat să evite munca a fost Ruby! Observând că Nea Marin nu este prin preajmă, aceasta s-a strecurat într-o încăpere în care se afla un morman de saltele. Cu dibăcia unei feline, bruneta s-a cocoțat pe cel mai îînalt vârf și a stat să se relaxeze.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Liviu Vârciu și Anda Adam, război cu apă în grădina cu mentă! Cum s-a răzbunat diva

Doar că nu a trecut mult și simpaticul Nea Marin și-a făcut apariția. Văzând că Ruby cam vrea să tragă chiulul de la muncă, acesta a decis să ia măsuri urgente. A aruncat în ea cu papuci și, dacă a văzut că nu o determină să coboare, Nea Marin s-a înarmat cu o sticlă rece cu apă și a stropit-o din plin.

Supărată, Ruby a coborât și s-a dus cu Seleși la strâns rumeguș. Nimeni nu avea să bănuiască ce urmează să se întâmple! Acesta a fost momentul în care Nea Marin a venit încet pe la spatele brunetie și a aruncat-o cu sete în mormanul cu rumeguș. Nici cântăreața nu s-a lăsat mai prejos și a ripostat, supărată că acum are un look nu tocmai prezentabil.

citește și: Poftiți la circ 2020. Povestea Circului Belluci, locul unde se desfășoară Poftiți la circ cu nea Marin Barbu

Apoi, Nea Marin și Cosmin Seleși au încercat să culeagă rumegușul prins în părul vedetei, iar operațiunea a continuat apoi cu răzbunarea brunetei!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 10. Apariția lui Dorian Popa l-a lăsat mască pe Nea Marin. „Asta-i moda, ăsta-i hâtzul”... Poftiți la circ 2020, ediția 10. Ruby, mișcări lascive cu Jokerul Maurizio! Gestul neașteptat făcut de cântăreață în văz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x