Poftiți la circ 2020, ediția 11. Liviu Vârciu l-a rugat pe Nea Marin să-l bată cu bățul! Ce a urmat

Sătul să facă treabă în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Liviu Vârciu l-a rugat pe Nea Marin să ia un băț și să-l bată, dar să nu mai fie pus să muncească!

Nea Marin este gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 și acesta reușește de fiecare dată să pună vedetele la treabă, în ipostaze pe care fanii nu le-au mai văzut până acum.

În ediția trecută, Ruby, Anda Adam și Cosmin Seleși au muncit de zor la curățat rapane, la îngrijit culturile de mentă și rucola ale unei femei sau la îndeplinit tot felul de munci în cadrul unei fabrici de mobilă.

Ruby, Anda Adam, Cosmin Seleși și Dorian Popa au muncit pentru circul Bellucci, în emisiunea „Poftiți la circ”

Apoi, fetele au primit o portavoce și au fost trimise să promoveze spectacolul celor de la circul Bellucci prin stațiunea Saturn. Cu ele a fost și Sony Medini, directorul artistic al circului, care a vândut bilete.

Ziua s-a terminat cu starurile care au urmărit spectacolul pregătit de cei de la circul Bellucci, în încercarea de a-și da seama cum și unde se pot intergra în show, pentru a surprinde publicul. După o zi istovitoare de muncă, Ruby, Anda Adam, Cosmin Seleși și Liviu Vârciu cu Andrei Ștefănescu s-au retras în rulote, pentru a se odihni.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ținuta aleasă de Ruby pentru a culege râme i-a distrat pe toți! Cum a apărut diva

A doua zi, pe la ora nouă dimineața, și-a făcut apariția și Dorian Popa, care a absentat în ediția 10 a emisiunii „Poftiți la circ” fiindcă a susținut un concert la Arad. După ce au servit micul dejun, starurile au așteptat să descopere ce surprize le-a mai pregătit Nea Marin de data aceasta.

Dorian Popa a mers cu celebrul coregraf Edi Stancu pentru a-și exersa numărul de circ, în timp ce Ruby, Anda Adam, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au mers la gospodăria unui domn din Limanu, care se ocupă cu crescutul râmelor.

Liviu Vârciu n-a mai suportat sarcina primită și l-a rugat pe Nea Marin să-l bată, în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ”

Pentru a face rost de vin, vedetele au primit sarcina de-a „cotrobăi” prin pământul cu bălegar și de-a aduna câte patruzeci de râme într-o casoletă de plastic.

Ruby a muncit puțin, apoi a decis că nu mai vrea să ia parte la această activitate „ce schimbă destinul râmelor”, declarându-se o mare iubitoare de animale.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ruby a trăit momente de panică la circ! Vedeta a tras o sperietură uriașă

Nu a trecut mult și mirosul puternic l-a făcut și pe Liviu Vârciu să capituleze!

„Ia un băț și arde-mă, sparge-mă cu bătaia, că eu așa ceva nu mai fac. Rupe-mă, dar nu mai fac asta”, a fost replica lui Liviu Vârciu, sătul să caute după râme prin bălegar.

Așa cum era de așteptat, Nea Marin a fost mai mult decât surprins să audă o asemenea rugăminte stranie din partea „fiului” său, iar reacția sa a fost pe măsură!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri