Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ținuta aleasă de Ruby pentru a culege râme i-a distrat pe toți! Cum a apărut diva

Ziua a început în forță pentru vedetele din ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1. Ruby a întors privirile tuturor cu o ținută ce o făcea să pară maim ult dezbrăcată decât îmbrăcată!

În ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, vedetele au avut din nou parte de o trezire bruscă încă de la primele ore ale dimineții.

Nea Marin este bun prieten cu cei de la circul Bellucci. Dornic să ajute, acesta și-a făcut o echipă de vedete alături de care vrea să muncească pentru a-i ajuta pe circari să își desfășoare cu bine activitățile, mai ales în plin sezon estival, când e mult de muncă!

Ruby, Dorian Popa, Anda Adam și Cosmin Seleși, puși la treabă de Nea Marin la „Poftiți la circ”

Circul Bellucci a luat naștere în secolul 19 și, de atunci, fiecare generație preia afacerea și duce tradiția mai departe, oferind publicului un spectacol cât mai savuros. Cei care se ocupă acum de tot sunt Sony, Jennifer și Sandy, cei trei copii ai cuplului Mario Medini și Loredana Bellucci, cei care au fondat în 2002 circul Aquatico Bellucci.

În ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ”, vedetele care au acceptat provocarea lansată de Nea Marin sunt Ruby, Anda Adam, Cosmin Seleși și Dorian Popa! Ieri, în prima lor zi de muncă, starurile au trecut prin momente grele, dar și distractive totodată.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Liviu Vârciu l-a rugat pe Nea Marin să-l bată cu bățul! Ce a urmat

După ce au avut parte de o trezire matinală, Ruby, Cosmin Seleși și Anda Adam au fost trimiși la muncă, împreună cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Aceștia au încercat mai mereu să scape de sarcini, iar acest lucru a cam înfuriat-o pe Anda Adam, care a pus mâna pe telefon și l-a pârât pe Liviu Vârciu la Nea Marin. După ce au scăpat de curățat rapanele, vedetele au mers la pigulit menta dintr-un lan și la udat rucola. Acesta a fost momentul în care Liviu Vârciu s-a răzbunat pe blondina care l-a „turnat” și a urmat o amuzantă bătălie cu furtunurile de apă.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Bătaie cu bălegar între vedete! Ce au pățit Ruby și Anda Adam

Apoi, „distracția” s-a mutat la fabrica de mobilă, acolo unde Ruby a fost victima farselor lui Nea Marin. În ediția trecută, vedetele au muncit din greu pentru a-i ajuta și pentru a-i promova pe cei de la circul Bellucci și au primit inclusiv misiunea de-a se integra în spectacolul oferit de artiști, pentru a atrage publicul.

Marele absent a fost Dorian Popa, care a venit în tabără abia a doua zi! Acum, vedetele s-au trezit, au servit micul dejun și au așteptat să descopere ce sarcini le mai dă Nea Marin, de data aceasta. Gazda emisiunii a anunțat că va merge împreună cu Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby și Anda Adam la gospodăria unui bărbat din Limanu, pentru a face rost de niște vin.

Ruby a apărut într-o ținută îndrăzneață în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ”

Auzind că trebuie să plece, Ruby s-a dus în rulotă să se îmbrace, fiindcă avea doar un costum de baie pe ea. Doar că atunci când a revenit, surpriza a fost mare pentru toți, dar mai ales pentru Nea Marin!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ruby a trăit momente de panică la circ! Vedeta a tras o sperietură uriașă

Motivul? Cântăreața „s-a îmbrăcat” cu o simplă plasă de culoare neagră, ce dădea senzația ca este mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri