Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ruby a trăit momente de panică la circ! Vedeta a tras o sperietură uriașă

Ruby a avut parte de o sperietură de zile mari în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1!

Nea Marin este expert în materie de scos vedetele din zona de confort și acest lucru s-a întâmplat și în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1!

Ziua a început în forță, atunci când acesta a dat trezirea vedetelor și a invitat pe toată lumea la micul dejun. După ce au mâncat, vedetele au așteptat cu sufletul al gură să afle ce sarcini le-a pregătit Nea Marin, de data aceasta.

Ruby, Anda Adam, Dorian Popa și Cosmin Seleși au muncit pentru circul Bellucci, în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Vă reamintim că în ediția trecută am putut să vedem starurile la curățat rapane, la pigulit menta, la cărat rumeguș într-o fabrică de mobilă sau la promovat prin stațiune, folosind o portavoce, spectacolul celor de la circul Bellucci.

De data aceasta, Nea Marin are planuri și mai interesante! Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Anda Adam și Ruby au mers cu el la gospodăria unui crescător de râme din Limanu. Fiecare a primit câte o casoletă de plastic și sarcina de-a culege micile vietăți. Doar că nu a durat mult și între vedete s-a iscat o adevărată luptă cu furtunurile de apă, dar și cu bucăți generoase de pământ cu bălegar!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ținuta aleasă de Ruby pentru a culege râme i-a distrat pe toți! Cum a apărut diva

Acesta a fost momentul în care Liviu Vârciu a făcut echipă cu „tăticuțul” său, Nea Marin, luptând cot la cot împotriva echipei adverse, formată din Ruby și Anda Adam.

La final, vedetele au făcut rost de mult doritul vin și s-au întors la tabăra unde se aflau rulotele în care erau cazați, în curtea circului Bellucci. Nea Marin a dat noi și noi indicații, anunțând că el va merge cu restul la promovat spectacolul de diseară prin Saturn, în timp ce Anda Adam și Ruby trebuie să meargă la repetiții și să pregătească un număr spectaculos pentru diseară!

Ruby a trăit momente de panică la circul Bellucci, în ediția 11 a show-ului „Poftiți la circ”

La început, fetele au fost mai mult decât încântate de faptul că au șansa să lucreze cu Ivan, unul dintre cei mai apreciați și talentați artiști de la circul Bellucci! Inițial, acrobațiile la înălțime nu au speriat-o prea tare pe Ruby.

Doar că, odată ajunsă la înălțime, aceasta s-a pierdut cu firea și a început să țipe și să se agite, ținându-se cu mâinile de Ivan. Panicată, cântăreața a început să scoată fel și fel de vorbe ce au amuzat din plin pe cei prezenți în jur.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Liviu Vârciu l-a rugat pe Nea Marin să-l bată cu bățul! Ce a urmat

Odată ajunsă cu picioarele pe pământ, Ruby a făcut o dezvăluire complet neașteptată!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 11. Bătaie cu bălegar între vedete! Ce au pățit Ruby și Anda Adam... Poftiți la circ 2020, ediția 11. Cosmin Seleși a făcut incantații pentru Nea Marin, ca să-l exorcizeze! Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x