Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 12. Reacția de milioane a lui Dorian Popa atunci când și-a văzut ceasurile scumpe la mâna altora

Dorian Popa a avut o reacție complet neașteptată atunci când a observat că Liviu Vârciu și Nea Marin dau cu barosul în timp ce poartă la mâini ceasurile sale extrem de scumpe.

În ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, vedetele au avut parte de o zi extrem de lungă și plină de treburi.

Anda Adam, Ruby, Nea Marin și Cosmin Seleși au mers la ferma unui crescător de vaci, acolo unde au cărat baloți de fân, au umplut saci cu uruială și au scos animalele la păscut. Lucrurile nu au fost mai simple pentru Dorian Popa, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu.

Dorian Popa a muncit din greu în ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

În timp ce cântărețul a făcut pe mascota parcului de distracții, ceilalți doi au muncit de zor la cărat șezlonguri și la curățat o piscină scoasă din funcțiune, totul în timp ce turiștii au stat pe margine și s-au amuzat copios, filmând și făcând poze.

Apoi, starurile din ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 au exersat numerele pe care și le-au pregătit pentru spectacolul celor de la circul Bellucci și acesta a fost momentul în care Anda Adam s-a ales cu răni dureroase la mâini.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Liviu Vârciu l-a „jefuit” pe Dorian Popa! Ce a descoperit în rulota artistului

Ziua este lungă și treburile nu se termină parcă niciodată la circul Bellucci, așa că Nea Marin i-a trimis pe Cosmin Seleși, Ruby și Andrei Ștefănescu să muncească la un depozit pentru a face rost de legume pentru grătarul de diseară, dar și să lucreze în gospodăria unui bărbat care urmează să le dea țuică.

Anda Adam și Dorian Popa au stat să monteze, împreună cu Nea Marin, bannerele circului Bellucci, totul sub atenta supraveghere a lui Sony Medini (directorul artistic al circului).

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Anda Adam s-a ales cu răni dureroase, după numărul de circ. „Mi-a dat sângele”

Liviu Vârciu, veșnic pus pe glume, a decis să umble prin rulota lui Dorian Popa. Acesta nu numai că a făcut mult dezastru, dar a și „furat” în glumă ceasurile Rolex ale cântărețului. Unul și l-a pus el la mână și pe celălalt i l-a dat lui Nea Marin. Apoi, cei doi s-au apucat de dat cu barosul, așteptând momentul în care cântărețul va observa ceasurile!

Cum a recționat Dorian Popa când Liviu Vârciu i-a luat Rolexurile, în ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ”

„Când mă uit: ia uite bă, ăsta are ceas ca al meu! Au rolexurile mele”, s-a supărat Dorian Popa, spre marea surprindere a tuturor.

Nimeni nu se aștepta ca artistul să devină brusc atât de serios și să uite complet de glumă.

„Până la urmă i l-am dat, că mi s-a făcut milă”, a glumit Liviu Vârciu.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Nea Marin a dat vedetele afară din rulote! Ruby a apărut fără haine pe ea

Întors la rulotă, cântărețul s-a supărat și mai tare atunci când a descoperit dezordinea din rulota sa.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 12. Liviu Vârciu l-a „jefuit” pe Dorian Popa! Ce a descoperit în rulota artistului... Poftiți la circ 2020, ediția 12. Anda Adam și Ivan de la circul Bellucci au căzut în fața publicului! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x