Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Andrei Ștefănescu s-a bucurat ca un copil când văzut o focă în carne și oase | VIDEO

Ediția 14 a emisiunii Poftiți la circ aduce o nouă zi plină de munci solicitante pentru cele 4 vedete invitate la Circul Bellucci. Adriana Trandafir, Maria Buză, Iuliana Luciu și Mirela Voicu se trezesc devreme, pentru că le așteaptă noi misiuni cel puțin interesante.

Prima destinație a vedetelor în cea de-a doua zi este Delfinariul din Constanța. Nea Marin a proftat de această vizită pentru a face reclamă balului de caritate organizat la circul Bellucci pentru o fostă gimnastă căreia un accident i-a curmat cariera. Dar pentru orice favor, vedetele trebuie să și muncească.

Pentru că în parcul zoologic se află 2 delfini, două dintre vedete au fost însărcinate cu îngrijirea acestora, respectiv Andrei Ștefănescu și Mirela Voicu. Vizibil fascinat, cântărețul a mărturisit că nu a văzut niciodată în viața lui delfini sau foci în carne și oase, iar acum a avut ocazia perfectă de a se bucura ca un copil.

Care a fost reacția lui Andrei Ștefănescu în momentul în care a văzut o focă în carne și oase pentru prima dată

Andrei Ștefănescu a arătat la Poftiți la Circ 2021 că are o slăbiciune pentru animale. Activitatea la delfinariu a fost cu desăvârșire pe placul fostului concurent de la Te Cunosc de Undeva, de vreme ce s-a întâlnit pentru prima oară cu o focă adevărată. Artistul nu doar că a făcut curățenie, ci a trăit o experiență unică.

Andrei a fost îndemnat să se apropie de focă fără teamă, deși se gândea că aceasta îl poate mușca.

Prietenul lui Liviu Vârciu și-a făcut curaj și a băgat mâna în apă ca să poată atinge mamiferul. Apoi, Andrei a avut șansa să și hrănească foca. Ajutorul lui nea Marin a răsfățat-o cu o bucată de pește: ''Mamă ce dinți are!'', a exclamat Andrei Ștefănescu, profund impresionat.

''Hai iubirea mea! Bravo, tăticule!'', a fost felul în care solistul a alintat foca, în timp ce îi atingea nasul.

''A bătut și pumnul cu mine. Vine și își lipește botul de pumnul tău. E o senzație extraordinară!'', a descris el experiența pe care a trăit-o la delfinariu în compania mamiferului.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 13. Nea Marin, noi metode extreme folosite pentru a-i trezi pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Noul sezon al emisiunii Poftiți la circ în compania celebrului nea Marin Barbu este plin de surprize inedite. În fiecare ediție, 4 vedete muncesc la Circul Bellucci, acolo unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate.

Pentru că are multe treburi pe care nu le poate face de unul singur, el cere ajutorul vedetelor, de la care așteaptă implicare și devotament.

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Sarcina care a făcut-o pe Iuliana Luciu să exclame: "Sunt o divă în mizerie"... Poftiți la circ 2020, ediția 14. Nea Marin le-a trimis la bucătărie, însă Adriana Trandafir și Iuliana Luciu au avut alt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x