Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Nea Marin le-a trimis la bucătărie, însă Adriana Trandafir și Iuliana Luciu au avut alte planuri

De câteva săptămâni, faimosul nea Marin Barbu a preluat controlul la Circul Bellucci. Emisiunea sa, Pofitiți la circ, se difuzează în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1. În ediția cu numărul 14, vedetele pe care prezentatorul le-a chemat sunt cele 4 dive de top: Adriana Trandafir, Iuliana Luciu, Maria Buză și Mirela Voicu.

Ziua plină de provocări a continuat. După ce și-au terminat treaba la delfinariu, vedetele a fost aduse de nea Marin la un restaurant unde să servească masa, ca să aibă sufiecientă energie pentru sarcina următoare.

După prânz, grupurile s-au împărțit din nou, iar Adriana Trandafir și Iuliana Luciu au fost trimise în bucătărie. Însă cele două dive s-au ținut de șotii în loc să își ia în serios rolul de gospodine.

Cum au fost surprinse Adriana Trandafir și Iuliana Luciu într-una dintre pauzele de muncă, în ediția 14 Poftiți la Circ

"Locul unei femei este în bucătărie, picior peste picior, cu un pahar de vin în mână", este modul în care Iuliana Luciu a descris ipostaza ideală a oricărei doamne pusă la treabă.

''Și spunând: 'Fă aia! Fă aia!''', a completat colega sa, Adriana Trandafir.

În bucătărie, cele două vedete au avut de curățat scoici și de făcut compoziția pentru clătite. Sora Nicoletei Luciu a vrut să demonstreze că se pricepe cât de cât la aragaz, astfel că starleta cu bust generos și-a arătat îndemânarea și a întors perfect prima clătită.

''Ce ai, mă?! Mă pricep! Mă angajez la clătite'', a spus Iuliana Luciu, mândră de performanța ei.

Și pentru că se zice că după faptă, trebuie să vină și o răsplata, Adriana și Iuliana s-au răsfățat cu un pahar de vin.

''Am făcut salate, am spălat vase, am băut și un șpriț, frate!'', a recunoscut Adriana Trandafir, vedeta care a făcut echipă cu Romică Țociu la Te Cunosc de Undeva.

În acel moment, cele două s-au înveselit, iar Adriana a început să fredoneze o melodie pe care i-a dedicat-o lui nea Marin.

''Marine, nu mai putem noi de tine!'', a spus actrița în timp ce dădea noroc cu Iuliana și un angajat al restaurantului.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Romică Țociu are fani în toată țara, însă puțini știu cine e fiica lui de 16 ani. Cum arată Daria

Nea Marin poate fi urmărit din nou la Antena 1 într-un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, unde vedetele își depășesc limitele în încercarea de a-i face pe plac gazdei show-ului. În fiecare ediție, noi vedete fac echipă cu nea Marin Barbu pentru a duce la bun sfârșit munci care mai de care mai solicitante.

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Andrei Ștefănescu s-a bucurat ca un copil când văzut o focă în carne și oase | VIDEO... Poftiți la circ 2020, ediția 14. Maria Buză și Mirela Voicu, supărate pe nea Marin după ce și-a încălcat promisiunea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x