Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Liviu Vârciu vs nea Marin, războiul nervilor tari. La ce "arme" au apelat pentru o nouă bătălie

Ediția 14 a emisiunii Poftiți la circ aduce o nouă zi plină de munci solicitante pentru cele 4 vedete invitate. Adriana Trandafir, Maria Buză, Iuliana Luciu și Mirela Voicu se trezesc devreme, pentru că le așteaptă noi misiuni interesante.

Este bine cunoscut faptul că Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu întâmpină probleme atunci când sunt nevoiți să se trezească. Omul care le dă trezirea în fiecare dimineață este nimeni altul decât nea Marin, cel care îi ajută pe cei de la Circul Bellucci cu spectacolele și repunerea afacerii pe picioare.

Însă când aceștia dau de înțeles că vor să mai lenevească, el are propriile metode de a-i face să îl asculte. Prezentatorul și-a găsit și un aliat, pe Sony, directorul artistic al circului.

La ce arme au apelat Liviu Vârciu și nea Marin pentru o nouă bătălie, în ediția 14 de la Poftiți la Circ

Sony s-a gândit să pregătească o farsă de zile mari duo-ului format din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Pentru că vrea să se răzbune pe "băiatul lui", cel despre care spune că dimineața își pune ochelarii de soare și nu bagă pe nimeni în seamă, Sony s-a gândit să umple roșiile de la micul dejun cu paprika.

‘’Mă gândeam că în momentul în care o să pună gura pe astea, bășici o să facă la gură!’’, a spus nea Marin.

Însă planul lui Sony s-a dus pe apa sâmbetei. În momentul în care a fost chemat la masă, Liviu și-a dat seama că el și ‘’tăticuțul’’ lui pun ceva la cale, așa că a refuzat să mănânce.

‘’Îi simt când vor să îmi facă ceva rău! Nu le merge cu mine!’’, a spus Liviu Vârciu.

Bătaie cu pocnitori, apă și nuiele în ediția 14 Poftiți la Circ

A urmat o baie zdravănă. După ce nea Marin a dat tonul confruntării cu apă, Liviu Vârciu nu a așteptat prea mult și l-a udat pe acesta din cap până în picioare. Cei doi au început să se alerge prin curteea circului, iar nea Marin l-a lovit pe Liviu cu o sticlă.

Fostul membru al trupei LA a fost rapid și a găsit ascunzătoarea perfectă. Ca să scape de nea Marin, s-a baricadat în rulota în care doarmea cu bunul său prieten, Andrei Ștefănescu.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 13. Nea Marin, noi metode extreme folosite pentru a-i trezi pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Nea Marin poate fi urmărit din nou la Antena 1 într-un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, unde vedetele își depășesc limitele în încercarea de a-i face pe plac gazdei show-ului.

În fiecare ediție, noi vedete fac echipă cu nea Marin Barbu pentru a duce la bun sfârșit munci care mai de care mai solicitante.

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Maria Buză și Mirela Voicu, supărate pe nea Marin după ce și-a încălcat promisiunea... Poftiți la circ 2020, ediția 14. Farsa care l-a băgat în sperieți pe Liviu Vârciu: "Am crezut ca mi-a spart timpane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x