Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Romică Țociu are fani în toată țara, însă puțini știu cine e fiica lui de 16 ani. Cum arată Daria

În ediția a 8-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, și-a făcut apariția fiica lui Romică Țociu, Daria. Adolescenta a avut parte de o supriză extrem de frumoasă din partea echipei lui Nea Marin. Iată ce a primit de ziua sa

romica tociu la poftiti la circ, camasa galbena Galerie
Cum arată Daria, fiica de 16 ani a lui Romică Țociu | Antena 1

După un moment de teatru excepțional în care Romică Țociu a demonstrat încă o dată că deține un talent remarcabil, având o personalitate spumoasă și efervescentă, a fost invitată în scenă fiica sa Daria.

Fără să știe nimic din ceea ce i s-a pregătit, Daria privea entuziasmată spectacolul făcut de tatăl său, iar câteva momente mai târziu a fost părtașă la un eveniment minunat.

Daria a împlinit frumoasa vârstă de 16, iar echipa emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, i-a făcut o supriză cu totul specială. Chemată pe scena circului alături de tatăl său, Romică Țociu, Dariei i s-a cântat „La mulți ani”, i s-a oferit un tort și un frumos buchet de flori.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Daniela Crudu, număr periculos la circ! Ce a putut să facă în aer

Surpriza l-a emoționat și pe Romică: ”Eu mă topesc!”

Dragostea și îmbrățișările tatălui său au copleșit-o pe Daria, dar și toată energia bună transmisă de zeci de oameni din sală au făcut-o să se simtă cu totul special. Deși nu s-a așteptat la un asemenea moment, s-a citit pe față uimirea și încântarea când a văzut ce au pregătit membrii echipei și tatăl său.

Efervescența lui Romică devine amintire atunci când își privește în ochi copilul: "Daria este o persoană atât de minunată. Este plămădită dintr-un aluat extraordinar. Cel puțin când vine și mă ia în brațe eu mă topesc. Este foarte modestă, este foarte muncitoare!", spune Romică despre fiica sa.

Invitatul povestește că și-a învățat copiii să facă abstracție de viața de persoană publică pe care o are și să trăiască viața lor și cu bune și cu mai puțin bune: "Noi nu trăim viața lui tata, noi trăim viața noastră", i-a povățuit Romică pe copiii săi.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Jorge, un număr de circ ”perfect” la înălțime. Cum a zburat prin aer cu partenera sa

Emisunea din această seară s-a încheiat într-o notă extrem de frumoasă, cu zeci de îmbrățisări, aplauze și momente excepționale realizate de membrii echipei. Efortul depus a dat roade, iar Nea Marin, împreună cu invitații săi, a reușit încă o dată să facă un show spectaculos.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Daniela Crudu, număr periculos la circ! Ce a putut să facă în aer... Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x