Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Săritura care a făcut-o pe Iuliana Luciu să tremure de emoții. Cum s-a descurcat

Iuliana Luciu este mai curajoasă ca niciodată în ediția 15 a emisunii "Poftiți la circ". Aceasta reușește să facă un număr de acrobație perfect, dar amuzant pentru Liviu Vârciu.

Cei care au început seama au fost nea Marin și Maria Buză, care au avut un moment spectaculos de dans împreună.

Iuliana Luciu a urcat și ea pe scena circului Bellucci, însă plină de emoții, care și-au spus cuvantul în numărul său. Aceasta și-a dorit foarte mult să sară din leagăn, însă la repetiții nu i-a ieșit atât de bine.

"Am emoții mari, îmi tremură gladiolele, mai ales că intru după ce fac ei toate nebuniile și e super spectaculos. Înainte de săritura asta îmi tremurau picioarele de la emoții și m-a luat cu frisoane, cu transpirație.", a spus Iuliana Luciu înainte de a intra pe scenă.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Proba periculoasă pe care a făcut-o Iuliana Luciu: "Dacă îmi rup nasul ăsta perfect?"

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Săritura care a făcut-o pe Iuliana Luciu să tremure de emoții

Înainte de a urca pe scenă pentru a face spectacol, Iuliana a fost încurajată de colegii săi, iar acest lucru i-a dat mai multă încredere în ea.

"Noi am văzut spectacolul circului cu o seară înainte. Iuliana și-a dorit foarte tare leagănul ăla. A repetat puțin și nu a făcut aterizarea foarte bine la repetiții.", a spus Mirela Voicu.

Iuliana Luciu a strălucit pe scenă circului Bellucci și a făcut o săritură perfectă, care i-a surprins pe colegii săi de echipă. Aceștia au fost uimiți de abilitățile Iulianei și au aplaudat-o furtunos.

"A căzut perfect! Ca Nadia Comăneci", a mai adăugat Mirela, după momentul senzațional al colegei sale.

Se pare că Liviu și Andrei nu au fost de aceeași părere cu ceilalți. Cei doi au ținut să se amuze pe seara momentului, deși el a ieșit foarte bine.

"Nu pornise leagănul și ea a sărit. Și atunci, nouă ne-a trecut emoția foarte repede și îi mulțumim pentru asta, nu ne-a mai ținut cu sufletul la gură.", a mărturisit Andrei Ștefănescu, amuzat de moment, dar totuși mândru de Iuliana.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Nea Marin le-a trimis la bucătărie, însă Adriana Trandafir și Iuliana Luciu au avut alte planuri

"I-a ieșit și Iulianei.. și i-a ieșit și fiicei mele, care are un an și opt luni. A sărit din leagăn la fel de spectaculos cum a sărit și Iuliana", a mai adăugat și Liviu Vârciu.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Maria Buză și nea Marin, show total pe scena circului Bellucci. Cum s-a descurcat artis... Poftiți la circ 2020, ediția 15. Adriana Trandafir, acrobații la înălțime la 64 de ani. Cum i-a uimit pe toți la final d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x