Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Nea Marin, ținuta care a atras toate privirile. Din ce motiv a râs Iuliana Luciu în hohote

În ediția cu numărul 15 a emisiunii "Poftiți la circ", nea Marin a întâmpinat câteva probleme în ceea ce privește ținuta sa de spectacol.

Pentru Iuliana Luciu, Mirela Voicu, Maria Buză și Adriana Trandafir este ultima zi pe care o petrec muncind la circul Bellucci.

După ce au făcut rost de toate materialele pentru a organiza balul caritabil, nea Marin și Adriana Trandafir le-a împărțit celorlalți colegi responsabilitățile din cadrul actului caritabil. Actrița va lua locul celor doi simpatici, care au plecat pentru câteva zile la București, iar ea va fii prezentatorul din această seară.

Nea Marin a pus la punct toate momentele echipei lui și i-a trimis să se pregătească pentru marele eveniment, însă atât el, cât și Adriana și Mirela s-au confruntat cu problema ținutelor. Aceștia nu și-au luat haine speciale pentru circ.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Liviu Vârciu vs nea Marin, războiul nervilor tari. La ce "arme" au apelat pentru o nouă bătălie

"Cu ce ne îmbrăcăm, pentru că noi nu am venit pregătiți pentru asta de acasă. Pe nea Marin nu îl interesează că nu ai tu cu ce să te îmbraci.", a spus Mirela Voicu

Din ce motiv a râs Iuliana Luciu în hohote

Pentru aceasta seară specială, nea Marin s-a decis să profite de lipsa lui Liviu Vârciu și să împrumute din garderoba lui un costum, iar reacția Iulianei Luciu atunci când l-a văzut îmbrăcat a fost una pe măsură.

"Ia să vedem cum îți stă!", a spus Iuliana, ca mai apoi să îl compare pe nea Marin cu James Bond după o lună în Vaslui. Ținuta a făcut-o pe vedetă să râdă în hohote, iar acest lucru l-a convins pe nea Marin să și-o schimbe.

"Eram în papuci, eram în pantaloni scurți, toți m-au luat la mișto.", a spus nea Marin.

Sandy a venit în ajutorul lui Marin Barbu, cât și a celorlalți. Aceasta le-a oferit ținute speciale de circ, care le-a pus în valoare toate atuurile fizice.

Nea Marin a ales o ținută spectaculoasă, care l-a surprins și pe el. Acesta s-a decis rapid în privința a ceea ce o să poarte în seara aceasta.

Citește și: Toată lumea îl știe pe Nea Marin, însă puțină lume i-a văzut fiicile și soția. Cât de frumoase sunt și ce vârstă au

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Povestea emoționantă a Andreei Chelaru. Cum a reușit să ajungă în cărucior cu rotile... Poftiți la circ 2020, ediția 15. Regăsire emoționantă între Cătălin Scărlătescu și mătușa lui. Cum a reacționat femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x