Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Toată lumea îl știe pe Nea Marin, însă puțină lume i-a văzut fiicile și soția. Cât de frumoase sunt și ce vârstă au

Nea Marin este cunoscut de toată lumea pentru spectacolul pe care îl face de fiecare dată cu aparițiile sale memorabile în emisiunile de divertisment. Celebrul dansator de muzică populară se bucură de o familie frumoasă și unită pe care puțini au văzut-o. Cum arată și ce vârstă au fiicele sale și soția sa

Toată lumea îl știe pe Nea Marin, însă puțină lume i-a văzut fiicile și soția. Cât de frumoase sunt și ce vârstă au

Instagram/ Nea Marin - Marin Barbu

S-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a avut o pasiune pentru dans. La doar 15 ani a devenit coregraf al Ansambului Faur din București, iar apoi a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

Nea Marin, pe numele său real Marin Barbu, este un cunoscut coregraf și dansator de muzică populară, care a făcut carieră în televiziune datorită carismei și talentului. Pe lângă succesul din viața profesională, Nea Marin se poate mândri cu o familie împlinită și cu o soție extrem de devotată și frumoasă.

Mioara şi Marin Barbu au 41 de ani de căsnicie, s-au cunoscut de când erau tineri, iar împreună au pus bazele unei familii unite și respectate.

De curând, acesta a postat în mediul online fotografii cu fiica sa Larisa și soția sa care și-au sărbătorit ziua de naștere.

Mioara Barbu i-a dăruit două fiice extrem de frumoase: Dana (39 de ani) și Larisa (33 de ani). În timp ce fiica cea mare l-a făcut fericit dăruindu-i doi nepoți – Ana Maria (12 ani) și Darius Andrei (13 ani)

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Nea Marin a dat vedetele afară din rulote! Ruby a apărut fără haine pe ea

Acesta le-a transmis și un mesaj emoționant: "Aceste zile sunt dintre cele mai speciale din an pentru mine... Fetele mele mari adaugă o noua floare în buchetul vieții lor...La mulți ani Dana mea, la mulți ani Mioara mea, vă iubesc imens! Dumnezeu mi-a hărăzit să fiu mereu înconjurat de câte trei flori: în copilărie mama, bunica si sora mea, apoi m-am căsătorit si am locuit o perioadă bună cu soția, sora si fata mea Dana, sora mea s-a maritat, dar a aparut Larisa. Acum tot 3 "mă suportă" zi de zi, Dana, Mimi si Ana. Vă doresc tuturor să aveți parte de iubire și să apreciați mereu fetele din viața voastră!", a scris Nea Marin pe pagina sa de Facebook.

Aceste zile sunt dintre cele mai speciale din an pentru mine... Fetele mele mari adaugă o noua floare în buchetul vieții...

Publicată de Marin Barbu - Nea Marin pe Joi, 21 ianuarie 2021

Nea Marin, show total în cadrul emisiunii "Poftiți la circ"

Timp de șașe sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 28 decembrie, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii, Poftiți la circ, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noutatea sezonului este faptul că de data aceasta acțiunea se desfășoară în cadrul unui circ cunoscut, condus de o echipă de italieni, prieteni cu nea Mărin.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Liviu Vârciu l-a rugat pe Nea Marin să-l bată cu bățul! Ce a urmat

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Video