Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 16. Oase și-a primit "botezul" de la nea Marin. Ce i-a făcut gazda emisiunii Poftiti la Circ

În ediția 16 a emisiunii Poftiți la Circ, nea Marin și CRBL au complotat împotriva lui Oase care, fiind la prima ediție, trebuia să își primească "botezul".

Oase și-a primit "botezul" de la nea Marin. Ce i-a făcut gazda emisiunii Poftiti la Circ

Următorul task pentru vedetele ediției 16 a fost să meargă în portul Mangalia pentru a găsi icre. Oase, care a mărturisit că e alergic la icre, a spus că el nu vrea să meargă.

“Fii atent cum începe primul scandal cu nea Marin”, spune Oase.

Alergia lui se manifestă cu umflături la nivelul limbii.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Nea Marin le-a trimis la bucătărie, însă Adriana Trandafir și Iuliana Luciu au avut alte planuri

“Mi s-a umflat limba, îmi ieșise din gură. Și așa am aflat că sunt alergic la icre”, povestește Oase.

Pentru el, tot ce legat de icre, cum ar fi peștele și mersul cu barcă, sunt o oroare. Dar nea Marin a promis că îl va vindeca.

Botezul lui Oase în apele Mării Negre. Care a fost reacția lui de la Poftiți la Circ, ediția 16

Când au ajuns în port, Oase și Monica au urcat într-o barcă, iar CRBL, Gabi și nea Marin, în altă barcă. În timp ce băieții spălau barca, Gabi a coborât în cabină și s-a întins puțin. Dar a fost luată prin surprindere de nea Marin, care a venit și a lovit-o cu prosopul.

Pe cealaltă ambarcațiune, Oase, în loc să facă treabă, se uita cu binoclul la barca pe care se afla nea Marin. Cu o țintă precisă, nea Marin a tras iar cu praștia în Oase.

“Oase face treabă dacă îi dai un pic de energie. Energia mea zboară la ei prin corcodușă. I-am împușcat 2 la costițe și a început să facă treabă”, spune nea Marin.

Ca să primească icre, nu a fost suficient doar să tragă cu praștia, ci era nevoie să atragă și turiștii pe aceste ambarcațiuni pentru o plimbare.

“Faceți poză cu maimuța, să vă plimbați cu bărcuța”, striga în megafon Oase.

Bărcuțele s-au umplut rapid și au plecat pe mare, spre încântarea clienților.

“Plimbarea a fost super, mai ales după ce muncești, și speli, și ștergi”, a spus Gabi, care s-a bucurat de puțină relaxare.

Nu era singura care se relaxa. Oase era și el furat de peisaj, când CRBL și nea Marin au încercat să îl arunce de pe barcă.

“Ăsta-i botezul lui nea Marin”, a strigat CRBL.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Andrei Ștefănescu s-a bucurat ca un copil când văzut o focă în carne și oase | VIDEO

Deși spera să se bucure de priveliște, Oase a fost aruncat în apă, spre distracția tuturor, inclusiv a turiștilor. După ce I s-a făcut “botezul”, Oase a venit cu hainele ude să îi îmbrățișeze pe nea Marin și CRBL.

La final, au primit și recompense, și anume icrele.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 16. Cu ce s-a ocupat Oase înainte să apară la Asia Express. A dezvaluit totul la Poftiți la... Poftiți la circ, ediția 16. Cheeky Girls, senzații tari în căruță. Cum au reacționat când au fost plimbate cu calul, pri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x