Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 16. Sarcina pe care Gabriela de Cheeky Girls pur și simplu a refuzat să o facă

În ediția 16 din emisiunea Poftiți la Circ au existat și conflicte. Gabriela de la Cheeky Girls a refuzat să îndeplinească sarcina pe care i-a dat-o nea Marin.

Sarcina pe care Gabriela de Cheeky Girls pur și simplu a refuzat să o facă

După ce fetele și-au ales ce numere doresc să pregătească pentru reprezentația din acea seară, ele se pregăteau de repetiții cu Sony. Între timp, nea Marin împreună cu CRBL și Oase au plecat pe câmp, cu tractorul.

Pentru numărul fetelor, Sony a avut o super idee.

“Să le aranjez în față caravenei cu o piscină, la o masă, o zonă VIP. Vreau să le fac de toate ca să se simtă bine”, a spus Sony.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Farsa care l-a băgat în sperieți pe Liviu Vârciu: "Am crezut ca mi-a spart timpanele"

Fetelor nu le-a convenit că trebuiau să organizeze o zonă VIP, cu piscină pentru Liviu și Andrei. Aceasta ar fi fost surpriza care i-ar fi încântat pe cei doi artiști.

“M-am certat cu ei și trebuie să le fac o surpriză ca să ne împăcăm”, le-a explicat Sony fetelor pentru a le convinge să îl ajute.

Fetele au carat paleți de lemn și au decorat locul cu stuf.

Cheeky Girls, muncă grea pentru a pune la cale o surpriză

“Nici nu mai știu câți paleți am cărat”, spune Monica.

Pe lângă toate aceste sarcini, Sony l-a desemnat pe Maurizio să le transmit fetelor de la Cheeky Girls că trebuie să curețe și rulota lui Liviu și a lui Andrei, să îi facă să se simtă ca niște adevărate staruri.

“Eu nu curăț rulota lui Liviu. Eu nu fac așa ceva”, a spus răspicat Gabriela.

În schimb, Gabriela a negociat să o lase să curețe doar rulota lui nea Marin.

La insistențele lui Sony, Monica a acceptat ea să îl ajute cu rulota lui Liviu. Ca să le grăbească pe fete la muncă, Sony le stropea cu furtunul și le spunea să muncească mai cu spor.

După ce au umflat piscina gonflabilă, au așezat șezlonguri și o masă de cafea pentru Liviu și Andrei.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Proba periculoasă pe care a făcut-o Iuliana Luciu: "Dacă îmi rup nasul ăsta perfect?"

“Au aici lux”, spunea revoltată Gabriela.

“Am făcut un loc frumos la caravana lui Liviu, mai frumos decât îl am la caravana mea”, mărturisește Sony.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 16. Farsa la care CRBL și Oase nu s-au putut abține din râs. Nea Marin o să țină minte toat... Poftiți la circ 2020, ediția 17. Dansul la care nimeni nu s-a putut abține din râs. Ce show a făcut Oase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x