Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Concurenții au intrat în pielea Simonei Halep. Ce au folosit pe post de minge de tenis

În ediția 18 a emisiunii Poftiți la circ, vedetele invitate de nea Marin s-au distrat pe terenul de tenis.

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Concurenții au intrat în pielea Simonei Halep. Ce au folosit pe post de minge de tenis

După ce Oase, CRBL și fetele de la Cheeky Girls au terminat de ispășit pedeaspa de a face curățenie pe plajă și pe terasă, nea Marin s-a supărat că aceștia nu se grăbeau și a scos iar praștia.

La final, proprietara perscăriei i-a premiat cu un lighean cu pește. Câștigătorii, Liviu și Andrei, au cărat peștele la mașină.

Următoarea sarcină pentru vedete a fost ca acestea să facă promovare circului Belucci. Împărțiți în două tabere, una formată din Andrei și gemenele de la Cheeky Girls și cealaltă din Liviu, Oase și CRBL, au primit pliante de la nea Marin și li s-a spus în ce zonă să meargă în Mamaia.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Liviu Vârciu la conducere, CRBL și Gabriela au fost puși să repare tot ce a stricat ploaia

Fetele împreună cu Andrei au mers pe un teren de tenis, iar cei trei băieți împreună cu nea Marin au plecat să facă promovare la jocuri pe apă.

Andrei, Monica și Gabriela au ajuns pe terenul de tenis unde se antrenează Simona Halep. Acolo vin mulți oameni să joace tenis. Ei au lăsat pliantele la recepție, sperând că vor atrage clienți.

Între timp, nea Marin și băieții au mers la parcul acvatic amenajat pe Lacul Sutghiol. În schimbul promovării, proprietara de la parcul de distracții acvatic le-a cerut ajutorul vedetelor. Ei au trebuit să dea cu mopul și să curețe mizeria de deasupra apei cu minciocuri.

Prima misiune pentru gemene și Andrei a fost aceea de a aduna niște mingii de tenis. Rămași singuri, înainte să se apuce de strâns cele aproximativ 200 de mingi de pe teren, Andrei și fetele de la Cheeky Girls s-au distrat jucând tenis.

Unii la tenis, alții la parcul acvatic

Fetele au mărturisit că nu mai jucaseră tenis niciodată, dar s-au distrat de minune.

De cealaltă parte, Liviu, CRBL și Oase au încercat să se eschiveze de la muncă, s-au îndepărtat de nea Marin, căutând să se distreze în parc. Nea Marin îi lăsase singuri și plecase să verifice ce fac fetele și Andrei pe terenul de tenis.

„După vreo oră de jucat, apare nea Marin”, povestește Monica.

Nea Marin, cu praștia pregătită, el a intrat pe teren. Gabi, când l-a văzut, a luat repede coșul în care trebuia să strângă mingiile și s-a apucat de treabă, ca să scape nepedepsită. Văzând că Andrei se joacă în loc să strângă mingii, nea Marin i-a luat papucii și i-a aruncat peste gard. Andrei, ca să se apere, a dat cu mingii în nea Marin.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase, pedepsit aspru de nea Marin. Cum s-a răzbunat el pe concurent

În timp ce la parcul de distracții băieții se jucau în apă, fetele și Andrei au trebuit să curețe și terenul. Următorul pas era udarea terenului pentru întreținerea acestuia. Andrei nu s-a putut abține și a început să o ude pe Gabi.

Oase, CRBL și Liviu se distrau pe cinste cu copiii în parcul de distracții.

„Toți copiii din parc erau frații noștri”, povestește CRBL.

După ce au terminat treaba la parcul acvatic, băieții s-au întâlnit cu Andrei și fetele de la Cheeky Girls.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Nea Marin i-a provocat pe concurenți la o cursă demnă de Asia Express: ”Drumul peștelui... Poftiți la circ 2020, ediția 18. CRBL își intră în rolul de ospătar. Ce obstacole a trebuit să depășească vedeta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x