Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 18. CRBL își intră în rolul de ospătar. Ce obstacole a trebuit să depășească vedeta

CRBL a primit rolul de ospătar în ediția 18 a emisiunii Poftiți la circ și se pare că nu s-a descurcat atât de bine pe cât se așteptau toți.

Poftiți la circ 2020, ediția 18. CRBL își intră în rolul de ospătar. Ce obstacole a trebuit să depășească vedeta

După ce au terminat treaba pe terenul de tenis și la parcul acvatic, toți invitații lui nea Marin au plecat la masă.

Cu toții au mâncat regește la un restaurant vestit din centrul vechi al Constanței. După ce au mâncat, concurenții au trebuit să și ajute. CRBL trebuia să facă paste, Monica trebuia să ajute la făcut pizza, Oase avea să ajute la bar, iar Liviu, Gabi și Andrei au plecat cu nea Marin în Mamaia unde au participat la o defilare a mașinilor de epocă. Cei trei au intrat chiar și în juriu.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase și Monica, provocarea vieții de fiermieri. Prin ce peripeții trec când mulg vacile

La restaurant, colegii lor munceau din greu pentru a se asigura că după circul va primi promovarea de care avea nevoie pentru a strânge mulți spectatori.

După ce a gătit paste, CRBL a avut de făcut și mai multă treabă.

CRBL a făcut prăpăd pe terasa restaurantului

„M-a pus femeia aia să fac tot. Să curățăm mesele, să debarasăm”, spune CRBL.

CRBL a muncit la foc automat, a luat comenzi, a ajutat și pe terasă.

În bucătărie, Monica muncea de zor, învățând să facă pizza.

“Eu astăzi pentru prima dată în viața mea am făcut pizza de la 0”, povestește frumoasa brunetă.

Cel mai greu i s-a părut să modeleze blatul, dar a primit ajutor și s-a descurcat de minune.

Pe terasă, CRBL avea o tavă cu 4 pahare de bere. Din păcate, nu și-a putut ține echilibrul și le-a scăpat. Rușinat după ce a spart paharele și le-a vărsat peste clienți, s-a întors la bar să mai ia două băuturi. Nu mare le-a fost mirarea clienților când și pe acestea le-a scăpat, spărgând paharele.

„Stop! Gata! Nu mai faci nimic”, i-a spus patronul restaurantului lui CRBL.

După incidentul nefericit, băieții au fost rugați să pregătească vitrina cu fructe de mare și pește. Oase ținea geamul vitrinei în brațe și spera să nu spargă și el ceva, după ce făcuse pagubă CRBL.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Monica de la Cheeky Girls le-a dat emoții tuturor. Ce show a făcut cântăreața la înălțime

„Tre să-ți facă fabrică de sticlă”, râdea Oase de CRBL.

CRBL și patronul restaurantului așezau fructele de mare și decorul în vitrină, pe gheață.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Concurenții au intrat în pielea Simonei Halep. Ce au folosit pe post de minge de tenis... Poftiți la circ 2020, ediția 18. Duelul neașteptat între CRBL și Oase, prieteni de nădejde. Ce au făcut cei doi concuren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x