Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Duelul neașteptat între CRBL și Oase, prieteni de nădejde. Ce au făcut cei doi concurenți

Nimeni nu se aștepta ca în ediția 18 din emisiunea Poftiți la circ să aibă loc un duel între CRBL și Oase pe trambulină.

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Dulelul neașteptat între CRBL și Oase, prieteni de nădejde. Ce au făcut cei doi concurenți

După ce au muncit toată ziua în mai multe părți pentru a putea promova spectacolul de circ, vedetele s-au întors la circ, pregătindu-se pentru repetiții. Fiecare dintre ei avea oportunitatea să își schimbe numărul și să se antreneze pentru ca totul să iasă perfect.

Fetele de la Cheeky Girls au spus că vor să cânte o melodie de-a lor pentru care au exersat coregrafia. Ele au pregătit piesa cu care s-au lansat, cea pe care o cunoaște acum toată lumea. Între timp, Oase și CRBL se gândeau ce ar putea să facă. Ei s-au hotărât asupra trambulinei, dorind să pregătească un număr amuzant.

Sandy, care știa cât de dificil este să lucreze cu trambulina, le-a spus băieților că îi ajută și că trambulina va fi mutată în scenă pentru a putea exersa acolo. Mai mult decât atât, Sandy le-a spus că ei vor intra primii în scenă.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Monica de la Cheeky Girls le-a dat emoții tuturor. Ce show a făcut cântăreața la înălțime

“Te aruncă de faci cu mâna la avioane”, spunea Oase, după ce a încercat trambulina. Ei mai aveau mai puțin de o oră până începea spectacolul.

Sony, care știe să sară la trambulină, a venit și el să le dea câteva sfaturi. Deși trambulina e un joc minunat, este destul de riscant pentru că nu are plase de siguranță.

Spectacol total pe trambulină

Cei doi aveau nevoie de o asistentă, așa că au apelat la ajutorul Monicăi.

„Vedem ce-o ieși și azi că nu știu”, a spus CRBL după repetiții, fiind extrem de obosit.

Oase a fost prezentat de Liviu și Andrei ca fiind un adevărat artist din Emiratele Arabe Unite, Mister Oase, iar CRBL era un simplu măturător.

Oase, acompaniat de Monica, intră în scenă, îmbrăcat într-o cămașă roșie, o pălărie neagră și ochelari de soare, e pregătit să impresioneze spectatorii.

CRBL, din postura de măturător, râde de Oase care face lucruri simple la trambulină.

„S-au completat unul pe altul. Când urca unu, cobora celălalt. Făcea ăla un exercițiu după care venea celălalt”, spunea nea Marin încântat de numărul băieților la trambulină.

Cei doi artiști s-au duelat și publicul i-a aclamat.

„Eu n-am crezut că ei pot să facă un spectacol așa frumos pe această saltea”, a spus nea Marin, vizibil impresionat.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Gabriela de la Cheeky Girls, show total la circ. Bruneta se încadrează perfect în peisaj

“A dat șurubul ală nebun! Bibelou“, îl lăuda CRBL pe colegul său.

“Sunt cam singurii circari cumva dintre toți artiștii pe care i-am avut pâna acum”, spune Liviu.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 18. CRBL își intră în rolul de ospătar. Ce obstacole a trebuit să depășească vedeta... Poftiți la circ 2020, ediția 18. Look nou pentru nea Marin. Cum arată el după ”îmbunătățirile” făcute de CRBL și Oase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x