Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Gabriela de la Cheeky Girls, show total la circ. Bruneta se încadrează perfect în peisaj

În ediția 17 a emisiunii Poftiți la Circ, Gabriela de la Cheeky Girls a făcut un show de zile mari cu numărul ei de hula hop.

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Gabriela de la Cheeky Girls, show total la circ. Bruneta se încadrează perfect în peisaj

La repetiții, frumoasele gemene de la Cheeky Girls nu s-au dat în lături de la muncă, știind că au mult de exersat. Edi Stancu, coregraf, le-a lăudat pe fetele care și-au dat interesul. Gabriela s-a străduit mult până i-a ieșit mișcarea cu cercul hula hop, iar Monica a ajutat-o să învețe.

Chiar și în momentele grele, Edi povestește că atunci li se spunea gemenelor să sară, ele ar fi răspuns “cât de sus”, fiind extrem de dedicate.

Gabriela s-a schimbat rapid după dansul popular cu băieții și s-a pregătit pentru numărul ei special cu care avea să uluiască spectacorii de la circul Belucci. Frumoasa brunetă spunea că a avut foarte puțin timp la dispoziție pentru a se schimba, în jur de 7 minute.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 15. Regăsire emoționantă între Cătălin Scărlătescu și mătușa lui. Cum a reacționat femeia

“Știi în cât timp am fost gata? În 2 minute”, mărturisește Gabriela, care a mai avut apoi puțin timp la dispoziție în culise să mai și repete. Într-un sutien cu decolteu abisal și pantaloni scurți înflorați, Gabriela a intrat în scenă cu cercul. Extrem de grațioasă, cu o siluetă de excepție, bruneta de la Cheeky Girls nu le-a înșelat așteptările spectatorilor de circ.

“Mi-era teamă să nu-mi alunece din mână și să-l scap”, spune frumoasa brunetă care a animat publicul.

Gabriela, show uimitor pe scena circului

După ce a rotit cercul pe mână cu grație, de parcă făcea asta dintotdeauna, Gabriela a făcut un spectacol senzațional.

“Mi-a ieșit foarte bine, am fost super mulțumită”, spunea ea mândră, la sfârșitul reprezentației.

Natalia Covacine, cea care a îndrumat-o la antrenamente, a lăudat-o pe frumoasa de la Cheeky Girls.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 16. Farsa la care CRBL și Oase nu s-au putut abține din râs. Nea Marin o să țină minte toată viața

“E grațioasă așa, e frumoasă”, spune Natalia.

Gabriela a fost mândră că a putut să rotească cercul perfect, chiar dacă i-a mai coborât în zona genunchilor. Important este că l-a ținut și că nu a stricat numărul, așa cum își imagina ea că s-ar întâmpla.

“Foarte mișto numărul (...) și Gabi a noastră a ținut ștafeta sus”, a lăudat-o și CRBL.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase și CRBL, show incredibil de mimică, fără muzică. Cum au reușit să cucerească publi... Poftiți la circ 2020, ediția 17. Monica de la Cheeky Girls le-a dat emoții tuturor. Ce show a făcut cântăreața la înălți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x