Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Margherita de la Clejani l-a descris în detaliu pe bărbatul visurilor sale

Pe lângă misiunile oferite de nea Marin, vedetele care au acceptat provocarea Poftiți la circ au fel de fel de discuții. În ediția 2 Poftiți la Circ 2020 Margherita de la Clejani a descris în detaliu cum arată bărbatul perfect în viziunea ei.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

În drum spre o nouă misiune dată de nea Marin, Margherita de la Clejani și Jean de la Craiova au avut o discuție despre iubire. Marga a povestit că în trecut era interesată în special de situația materială a bărbaților, însă acest lucru s-a schimbat.

Cum arată și se comportă bărbatul ideal în viziunea Margheritei de la Clejani. I-a descris în detaliu lui Jean de la Craiova în emisiunea Poftiți la circ

„Până acum îmi doram să găsesc un prinț călare pe un Ferrari care să aibă bani și cam atât. Acum mi-am dat seama că banii nu aduc fericirea dar te ajută să întreții iubirea”, i-a spus Margherita lui Jean de la Craiova, în mașină.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Cum a trezit-o nea Marin pe Margherita de la Clejani în a doua zi petrecută la Circul Bellucci

„De când o știu eu pe Marga caută prințul. Știi cum îl văd eu? Un militar german”, și-a expus Jean de la Craiova părerea referitoare la bărbatul ideal pentru Margherita de la Clejani.

În cadrul discuției cu Jean, Marga și-a dat seama că are în poșetă o fotografie a unui bărbat ideal, din persepctiva ei.

Marga are în poșetă un șervețel cu fotografia regelui Ferdinand: Îmi doresc ca soțul meu să arate așa

Bărbatul ideal în viziunea Margheritei de la Clejani arată și se comportă cu regele Ferinand I. Totuși, Marga și-ar dori pe cineva fără barbă, însă esența să fie asemănătoare cu cea a regelui Ferdinand.

„Îmi doresc ca soțul meu să arate așa. Să se poarte așa. Fără barbă, dar esența așa să fie. Prințul pe care îl doresc de atâta timp”, a spus Margherita de la Clejani, fluturând șervețelul pe care era imprimat chipul regelui care a înfăptuit Marea Unire a Țărilor Române de la 1918.

Jean de la Craiova a fost ușor surprins de așteptările Margheritei:

„Ca să-l găsești pe ăsta îți trebuie un război! Băi prințule, vino odată pe cal, pe mobră, pe ce-o fi!”, a spus Jean de la Craiova.

Citește Și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. De ce au fost "deranjați" Andrei Ștefanescu si Liviu Vârciu că dorm în paturi separate

Margherita a încheiat conversația cu Jean de la Craiova, oferind o definiție profundă a iubirii:

„Iubirea înseamnă să te implici fără să ceri garanții, să te oferi cu totul”, a spus Margherita de la Clejani.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Marian Drăgulescu a fost la un pas de accidentare, în timpul unui exercițiu la trambulin... Poftiți la circ 2020, ediția 2. Cum a reacționat Margherita când a rămas suspendată la 10 metri, în mijlocul circului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x