Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 1. Cum a trezit-o nea Marin pe Margherita de la Clejani în a doua zi petrecută la Circul Bellucci

Nea Marin le-a dat deșteptarea dis-de-dimineață vedetelor de la Poftiți la circ. Margherita a apreciat modul în care prezentatorul Poftiți la circ 2020 a trezit-o.

Nea Marin și-a adaptat modalitatea de da așteptarea, în funcție de fiecare invitat în parte. La Jean de la Craiova bătut ritmat în ușă, însă acesta era deja treaz.

Cântărețul a deschis ușa legată cu o sârmă și când a ieșit din rulotă, a primit o lovitură cu praștia.

Cum le-a dat nea Marin deșteptarea vedetelor de la Poftiți la circ

„Mi-a tras două corcoduște. Are niște glume acre”, a spus Jean de la Craiova în timp ce observa că lovitura i-a lăsat urme pe piele.

Pe finul său, Edi Stancu, nea Marin l-a surprins dormind și i-a dat deșteptarea cu o lovitură de praștie.

Citește și: Una dintre fiicele lui Nea Mărin, dezvăluiri incredibile! „Mi se părea că tata făcea magie cu picioarele lui”

Pentru că Margherita a venit în ediția 1 Poftiți la circ 2020 cu „baghete magice” și „bețișoare parfumate” și a vorbit despre pace, liniște, binecuvântare și purificare, nea Mărin s-a gândit să-i dea deșteptarea într-un stil aparte.

Nea Marin a trezit-o cu bagheta pe Margherita de la Clejani

Prezentatorul a trezit-o pe Marga cu o baghetă și un bețișor arzând spunând: „Doamne ajută, să ai o zi frumoasă, că ești fată norocoasă. Să-ți dea Dumnezeu un soț bun cu bani mulți”.

Marga a fost plăcut impresionată de trezirea lui nea Mărin, însă nu s-a trezit imediat: „Nu pot să mă dau imediat jos, cad pe aici”.

După o deșteptare „pacifistă”, nea Marin și-a luat din nou praștia și l-a bombardat și pe Marian Drăgulescu, care nu numai că se trezise, dar se și pregătea de plecare.

Citește și: Nea Marin se mândrește cu o familie superbă. Cum arată soția și cele două fiice ale lui

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu au rămas peste noapte în rulotă și au plecat la hotel, așa că au scăpat de trezirea cu praștia.

Începând din 28 decembrie, Nea Marin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii, Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfășura la circ.

Citește și: Nea Marin, spaima vedetelor, face dezvăluiri năucitoare

„Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Marin, nu mai suntem în competiție. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când! (râde) Însă va fi un sezon frumos și complet - cu dramă, comedie, acțiune și...izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi și frumoasa lume a circului”, a mărturisit Andrei Ștefănescu. ​

Poftiți la circ 2020, ediția 1. De ce au fost "deranjați" Andrei Ștefanescu si Liviu Vârciu că dorm în paturi ... Poftiți la circ 2020, ediția 2. Reacția surprinzătoare a Margheritei de la Clejani, când a fost stropită cu apă și pusă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x