Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 1. De ce au fost "deranjați" Andrei Ștefanescu si Liviu Vârciu că dorm în paturi separate

Andrei Ștefanescu si Liviu Vârciu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin în aventura Poftiți la circ 2020. În ediția 1 a noului sezon cei doi prieteni au vorbit despre condițiile de locuit de la circul Bellucci.

Vedetele care au acceptat provocarea Poftiți la circ 2020 au fost invitați să locuiască în rulote pe perioada participării lor în emisiune.

Așdar, Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu au deschis noul sezon de Poftiți la circ și au primit fiecare câte o rulotă. De asemenea, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au primit o rulotă în care să locuiască împreună.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția surpriză a lui Edi Stancu. Nu mai fusese văzut de ani buni la televizor

Încă de la început, nea Marin i-a informat pe invitații la emisiune că vor trăi precum circarii de la Bellucci.

Vedetele de la Poftiți la circ au dormit în rulote, ca circarii de la Bellucci

„Vom dormi în rulote. Eu sunt foarte legat de acestă familie. Vom trăi cu ei în circ, vom munci cu ei în circ, vom mânca cu ei în circ. Vom face spectacole cu ei împreună”, le-a explicat Nea Marin vedetelor care au acceptat provocarea.

Liviu și Andrei au primit o rulotă cu două paturi și au glumit că pentru ei e ceva neobișnuit, având în vedere că în toate emisiunile în care au participat împreună au dormit în același pat.

Liviu Vârciu despre rulota în care a stat cu Andrei Ștefănescu: „M-a deranjat că avem paturi separate”

„M-a deranjat că avem paturi separate. Noi dormim de 4 ani de zile împreună. Ne ținem de mână când dormim. Ne mai atingem cu piciorul. Să ne simțim. Aici avem paturi separate. Aici m-a deranjat”, au spus ironic Liviu și Andrei.

Vedetele de la Poftiți la circ s-au confruntat cu câteva probleme în rulotele lor.

Liviu și Andrei au remarcat că nu aveau duș și i-au expus problema lui Nea Marin, care a promis că va vorbi cu un specialist despre probleme.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția neobișnuită a Margheritei de la Clejani. Cum îi stă cu ruj verde: „M-a lăsat perplex”

De asemenea, Liviu și Andrei au remarcat că nea Marin avea mai multe facilități la el în rulotă, printre care aer condiționat și duș:

„Duș, 20 de grade, wc, chiuvetă, pat dublu. Flori, plăcintă-n frigider”, au spus Liviu și Andrei despre rulota coregrafului.

Și Jean de la Craiova a fost surprins de condițiile de trai din rulotă, însă el nu a făcut comparații cu rulota lui nea Marin.

Jean de la Craiova, despre condițiile de la Poftiți la circ: „Ai vrut aventura vieții? Na!”

„Ai vrut aventura vieții? Na! Bună ziua ți-am dat, belea am căpătat”, a exclamat Jean de la Craiova când și-a văzut rulota.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Prima bătaie luată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu de la nea Mărin. Care a fost motivul

În timp ce băieții erau îngroziți de condițiile din rulote, Margherita a pornit într-o explorare pe plajă, bucurându-se de peisaj: „M-am hotărât pentru început doar să privesc marea, să mă bucur de tot ceea ce este aici."

Începând din 28 decembrie, Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii, Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfășura la circ.

Poftiți la circ 2020, ediția 1. Melodia pe care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu o ascultă înainte să se întâlnească cu... Poftiți la circ 2020, ediția 1. Cum a trezit-o nea Marin pe Margherita de la Clejani în a doua zi petrecută la Circul Be...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x