Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a căzut pe toboganul cu apă și s-a lovit la cap! Ce a urmat

Momente surprinzătoare în ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1! În timp ce se distra, Liviu Vârciu a căzut pe toboganul cu apă și s-a lovit la cap.

În ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1, Shift, Ana Baniciu, Raluka și What's Up au acceptat provocarea lui Nea Marin și au venit să muncească la circul Bellucci!

Pentru cei care nu știu, Mario Medini și Loredana Bellucci au înființat circul Aquatico Bellucci în anul 2002. Timpul a trecut și, între timp, copiii acestora (Jennifer, Sandy și Sony), care fac parte din a cincea generație de circari ai familiei, au preluat afacerea.

Liviu Vârciu s-a lovit la cap în ediția 4 de la emisiunea „Poftiți la circ”

Viața de circar nu este una deloc ușoară și munca începe încă de la primele ore ale dimineții. În spatele fiecărui spectacol există numeroase zile de treabă și zeci de sarcini ce trebuie îndeplinite.

Și fiindcă este bun prieten cu familia de la circul Bellucci, Nea Marin a decis să pună vedetele la treabă și să dea o mână de ajutor.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a cerut în căsătorie o tânără din Eforie! Ce răspuns a primit

După o zi întreagă de muncă, Shift, Ana Baniciu, Liviu Vârciu și Raluka și What's Up au savurat un scurt moment de relaxare, la piscina imensă din parcul acvatic de distracții.

Acesta a fost momentul în care Liviu Vârciu s-a accidentat, în timp ce cobora pe toboganul cu apă. Provocat să coboare în picioare, karma nu i-a fost tocmai prielnică.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat

„M-am dus rău. Mi-am zdruncinat creierii”, a dezvăluit Liviu Vârciu, la scurt timp după ce a alunecaat pe toboganul cu apă și s-a lovit destul de tare la cap.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri