Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a cerut în căsătorie o tânără din Eforie! Ce răspuns a primit

În ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ”, Liviu Vârciu a fost impresionat de frumusețea unei tinere din Eforie și a cerut-o în căsătorie, iar ceea ce a urmat a fost mai mult decât savuros!

În timp ce băieții dădeau de zor la mătură, iată că Liviu Vârciu și Sony Medini au ajuns în Eforie, acolo unde străzile erau extrem de aglomerate.

În timp ce se strecura printre oameni, vedeta a pus mâna pe un prosop și a promis că revine mai târziu să achite. La un moment dat, atenția i-a fost captată de chipul unei tinere, dar în special de ochii acesteia.

Liviu Vârciu a cerut în căsătorie o tânăra din Eforie, la „Poftiți la circ”

„Mamă, ce ochi! Măritată? Nu îți dorești?”, a fost replica dată de Liviu Vârciu frumoasei care i-a stârnit interesul.

Timidă, tânăra i-a dat vedetei un răspuns neașteptat, spre marea surprindere a tuturor. Totuși, vedeta nu s-a oprit aici, ba chiar i-a oferit un cadou neașteptat.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a căzut pe toboganul cu apă și s-a lovit la cap! Ce a urmat

Relaxat, acesta s-a servit singur apoi cu un pahar de răcoritoare și nu a refuzat să facă poze cu turiștii, spre deliciul tuturor.

„Liviu e o vedetă și crede-mă, când mergi cu el pe stradă, toată lumea se oprește să facă poză. Dar el se distrează cu oamenii. Stai cu Liviu îți dă și de mâncare ceva, te răcorește”, a dezvăluit Sony Medini, văzând cât de ușor se servește Liviu Vârciu din toate bunătățile de pe stradă.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat

Apoi, vedeta s-a îndreptat către parcul de distracții acvatic, acolo unde aștepta cu multă nerăbdare Nea Marin.

Nea Marin i-a dat câteva palme lui Liviu Vârciu, la „Poftiți la circ”

„Ți-a fost dor de mine, nebunul meu?! De când nu ne-am mai pupat noi, de zece ani?”, a fost reacția lui Liviu Vârciu, atunci când l-a văzut pe „tatăl” său.

A încercat Nea Marin să îl certe că a venit la o oră târzie, a încercat chiar și să îi reamintească de faptul că a încercat să îl trezească de dimineață și că a avut un vis cu el în închisoare, dar Liviu Vârciu a negat totul, explicând că nu își aduce aminte nimic, fiindcă a dormit doar două ore.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a pus mâna pe telefonul lui Nea Marin! Ce a făcut cu el

Totuși, pentru nea Marin nu există scuze ca o vedetă să se eschiveze de la muncă, așa că, după ce i-a dat niște palme, acesta l-a trimis pe Liviu Vârciu să se schimbe și să se apuce degrabă de treabă.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri