Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat

În ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1, Shift și What's Up au pus la cale un plan ca să se răzbune pe Nea Marin, dar lucrurile nu au mers ca la carte.

A fost o zi extrem de grea pentru Shift, Ana Baniciu, Raluka și What's Up, vedetele care au acceptat provocarea de-a munci pentru familia care se ocupă de circul Bellucci din generație în generație.

Nea Marin i-a pe toți la treabă și fiecare a muncit din greu, pe tot parcursul zilei. Supărat că a făcut munci istovitoare, What's Up l-a convins pe Shift să pună la cale un plan ca să se răzbune pe gazda emisiunii.

Shift și What's Up au plănuit o răzbunare pe Nea Marin la „Poftiți la circ”

„Mi-a venit stupida idee de-a mă răzbuna pe Nea Marin și pe Vârciu și am zis hai să luăm șase pungi goale, am luat un balon eu, un balon el, le dăm cadou frumos și după dăm cu apă. Păi cât m-a muncit și m-a chinuit pe mine azi, o să râdă mămica de mine, de cum am șters mese. Nu că e o rușine, dar m-a muncit”, a dezvăluit What's Up.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a pus mâna pe telefonul lui Nea Marin! Ce a făcut cu el

În timp ce băieții puneau la cale planul lor de răzbunare, iată că Nea Marin observă absența lor și începe să îi caute.

Shift și What's Up au pregătit toate cele necesare și au pornit apoi în căutarea lui Nea Marin, dar soarta a făcut ca acesta să le iasă în cale și să îi ia astfel prin surprindere.

Și fiindcă lucrurile nu au mers precum se așteptau, cei doi artiști s-au fâstâcit și au încercat să se adapteze la noua situație. Extrem de isteț și vigilent, Nea Marin a văzut pungile cu apă pregătite de Shift și What's Up și a luat imediat măsuri.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a cerut în căsătorie o tânără din Eforie! Ce răspuns a primit

„Fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă”, a zis acesta, încercând să se ferească astfel de cei doi „inamici” dornici de răzbunare.

„Vino, bre, să-ți dau cadoul”, a țipat Shift, fugind după gazda emisiunii „Poftiți la circ”.

Shift și What's Up, bătuți cu pungi cu apă de către Nea Marin, la „Poftiți la circ”

Norocul i-a surâs și, în scurt timp, Nea Marin a fost cel care a pus mâna pe pungile cu apă și i-a atacat pe cei doi artiști.

„Au, mămicuță! Fugi, mă! Din atacanți am devenit pradă, efectiv. Am plecat cu niște pungi cu apă la Nea Marin și într-o secundă am realizat că Nea Marin ne fugărește cu pungile noastre cu apă”, a mărturisit Shift, după toată această savuroasă aventură.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Raluka și Ana Baniciu, în costume de baie sexy! Au tras toate privirile

Fuga a continuat, iar confruntarea dintre cele trei vedete de la Antena 1 a făcut din plin deliciul trecătorilor.

„Le-am dat până n-au mai putut. Cu armele lor i-am topit”, a dezvăluit Nea Marin, extrem de satisfăcut de situație și de modul în care i-a pus pe toți la punct.

Apoi, toată lumea a făcut pace, în ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”, de la Antena 1.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri