Poftiți la circ 2020, ediția 4. Nea Marin, la spa cu pești! În timpul masajului, Ana Baniciu i-a furat telefonul. Ce a urmat

În ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”, Nea Marin a experimentat cum e spa-ul cu pești, doar că ceea ce a urmat a fost de-a dreptul surprinzător!

În a patra ediție din emisiunea „Poftiți la circ”, Nea Marin a decis să ajute o celebră familie de circari de tradiție. La circul Bellucci treburile nu se termină niciodată și totul trebuie să iasă ca la carte, așa că gazda emisiunii a decis să pună vedetele la treabă.

De data aceasta, cei care au acceptat provocarea sunt Shift, Ana Baniciu, Raluka și What's Up! Încă de la primele ore ale dimineții, Nea Marin a dat tuturor trezirea și a împărțit sarcinile zilei, iar toată lumea s-a apucat de treabă.

Nea Marin a descoperit cum e masajul cu pești la circul Bellucci, în emisiunea „Poftiți la circ”

La un moment dat, Nea Marin a dat peste un acvariu cu pești ce fac masaj, așa că acesta n-a ezitat și a decis să încerce și un astfel de spa!

„Am văzut niște peștișori din ăia mici și mi-am adus aminte că ăștia sunt ăia care îți fac masaj în tălpi. Ai o senzație ciudată așa, că te gâdilă și te ciupește în tălpi un pic. La un moment dat parcă ești la un curent din ăsta de intensitate mică. Te curentează un pic așa, când vin câte 30 de pești din ăia…E un sentiment plăcut”, a dezvăluit Nea Marin, în timp ce se răsfăța la spa cu pești.

„Știi că am făcut asta în Asia? A fost probă”, i-a zis Raluka, în timp ce se pregătea să savureze și ea o ședință relaxantă de masaj în acvariu.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Raluka și Ana Baniciu, în costume de baie sexy! Au tras toate privirile

Totuși, relaxarea nu a durat mult, căci Nea Marin a zis că a venit timpul ca toată lumea să se întoarcă la muncă.

„Gata, ți-ajunge, hai la muncă. La muncă. Păi, gata! Cât voiați voi?!”, a exclamat gazda emisiunii, în timp ce își scotea picioarele din acvariul cu pești.

Ana Baniciu, lovitură grea pentru Nea Marin, în ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ”

Doar că, din cauză că a fost cam neatent, acesta nu a observat că i-a căzut telefonul din buzunarul pantalonilor. Ana Baniciu a fost extrem de vigilentă și i-a „confiscat” acestuia mobilul.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a cerut în căsătorie o tânără din Eforie! Ce răspuns a primit

„Vine Ana la mine și îmi spune. Ce crezi, Ralu, și-a scăpat telefonul și i l-am luat! I-a furat telefonul lui Nea Marin, e terminat! E terminat acum. Cumva eram fericite că i-am luat telefonul, dar cumva eram și speriate, ca nu cumva să își dea seama că i-am luat telefonul și să ne facă ceva”, a dezvăluit Raluka, la scurt timp după ce a aflat de „pozna” colegei sale din ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri