Poftiți la circ 2020, ediția 4. Raluka și Ana Baniciu, în costume de baie sexy! Au tras toate privirile

După ce i-au furat telefonul lui Nea Marin, Raluka și Ana Baniciu au decis să se apuce serios de treabă. Ce sarcini au primit cele vouă vedete, în ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”?

În emisiunea „Poftiți la circ”, Nea Marin a decis să pună vedetele la treabă pentru a-și ajuta prietenii, adică pe membrii unei celebre familii de circari. De circul Bellucci a auzit toată lumea, dar puțini sunt cei care știu câtă muncă istovitoare și câte treburi sunt de făcut, înainte de un spectacol reușit.

Fără să stea pe gânduri, Nea Marin a lansat provocarea și vedetele care au acceptat provocarea, în ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ”, au fost Shift, Ana Baniciu, Raluka și What's Up!

Raluka și Ana Baniciu, puse la treabă de Nea Marin în show-ul „Poftiți la circ”

Sony Medini, directorul circului Bellucci, a explicat încă de la început că există numeroase treburi ce trebuie făcute înainte ca un spectacol de circ să poată avea loc. Acum este timpul ca vedetele să pună umărul la treabă și să demonstreze că se pricep la munca de jos.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a pus mâna pe telefonul lui Nea Marin! Ce a făcut cu el

Încă de la primele ore ale dimineții, Nea Marin și-a făcut apariția la ușa starurilor și fiecare a avut parte de o trezire pe cinste. Pentru Ana Baniciu și Raluka, momentul a fost unul dificil, fiindcă din spusele fetelor cu o seară în urmă au petrecut la ziua de naștere a unui prieten până la ora șase dimineața.

Și să te trezești după o petrecere pe cinste nu e sarcină simplă, dar Nea Marin nu a acceptat scuze și fetele au primit un ultimatum: 15 minute ca să fie gata de muncă!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat

Un moment cu adevărat savuros a fost atunci când Nea Marin a descoperit spa-ul cu pești. profitând de neatenția acestuia, Ana Baniciu i-a „furat” telefonul și a fugit cu Raluka, departe de locul faptei. Ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, vedetele s-au îndreptat către un parc de distracții acvatic, pentru a munci.

„Vă las să vă alegeți. Am de udat palmierii, am de cărat apă în butoaiele pentru spumă party sau vă pun pe scenă ca să faceți animație cu ăia mici”, a anunțat responsabilul de la parcul de distracții.

Ana Baniciu și Raluka au întors privirile tuturor când au apărut în costume de baie

„În niciun caz, nu scenă, nu animație. Hai să udăm palmierii”, a fost decizia luată parcă instant de Raluka, atunci când a aflat ce opțiuni există.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a cerut în căsătorie o tânără din Eforie! Ce răspuns a primit

„Dom`le, trebuie să muncim tot timpul. Și uite-mă pe mine cum stau să car astăzi ditamai gălețile cu apă, după ce că nu am dormit deloc”, a mai adăugat aceasta, destul de supărată de situație.

„Cum se face că mereu Nea Marin mă pune mereu să car, mă vede așa voinică?!”, a întrebat în mod ironic frumoasa Ana Baniciu.

În timp ce făceau treabă, privirile turiștilor au stat ațintite asupra vedetelor cu trup de invidiat, pus de minune în valoare de costumele de baie purtate.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri