Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu și sora ei și-au făcut ”tatuaj” la bâlci. Cum le-a ”mâzgălit” Nea Marin pe fețe

În ediția 7 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Daniela Crudu și sora ei și-au făcut ”tatuaj” la bâlci după ce au văzut un băiat desenat pe chip. Cum le-a ”mâzgălit” Nea Marin pe fețe

După ce echipa „Poftiți la circ” a ajuns la Pecineaga Beach, acolo unde se sărbătorește ziua comunei, invitații au intrat la în vorbă cu sătenii pentru a le face o invitație la Circo Bellucci. Oamenii i-au întâmpinat cu mare bucurie și i-au primit atât în cerucrile lor de discuții, cât și la tarabe să se înfrupte cu ce era expus.

Plimbarea printre tarabe i-a stârnit o dorință Danielei Crudu când l-a văzut pe un băiat "tatuat" pe față: "Unde ți-ai făcut tatuajul ăla? Vreau și eu!".

Niște artiști care pictau copii pe față le-au primit cu bucurie pe cele două surori, însă distracția le-a fost anulată imediat pentru că a sosit Nea Marin și le-a tras din mulțimea de copii care așteptau să fie desenați pe chip.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Fobia neștiută a Danielei Crudu. De ce a urlat ”ca nebuna” când s-a apropiat Romică Țociu de ea

Cum le-a ”mâzgălit” Nea Marin pe fețe, pe surorile Crudu

Insistențele surorilor Crudu l-au convins pe liderul echipei să le lase la desenat, a cedat, dar a luat el pensula și le-a ”mâzgălit” pe față: "Nici nu mă interesa ce-mi face! L-am lăsat să-mi facă ce voia el. Mie îmi plăcea acolo!", spune Daniela Crudu.

După reacțiile Cruduței, Nea Marin afirmă cât se poate de ferm: "Poate Dumnezeu are grijă și de ea că prea nebună e!".

Daniela s-a ales cu o pereche de mustăți de pisică și o bilă pe nas și o cruce în frunte, iar sora sa, Ana, s-a ales cu o pereche de mustăți de muschetar, dinții colorați cu negru și o cruce în frunte: "Mi-a plăcut mult de tot! Am fost și eu copil la bâlci!", spune Ana Crudu.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, Kim Kardashian de România? Cu ce costum de baie golaș ”a băgat în boală” bâlciul

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.