Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, Kim Kardashian de România? Cu ce costum de baie golaș ”a băgat în boală” bâlciul

În ediția 7 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Daniela Crudu face parada modei la Pecineaga Beach. Iată cu ce costum de baie golaș ”a băgat în boală” bâlciul

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, Kim Kardashian de România? Cu ce costum de baie golaș ”a băgat în boală” bâlciul

După ce au luat la pas tot târgul și au făcut treabă până au transpirat, invitații au crezut că vor avea parte de o mică pauză ca să-și recapete forțele. Însă lucurile nu au stat așa cum ei și-ar fi dorit! Nea Marin și-a luat echipa și a mers către Pecineaga Beach, care se află la 20 de km de Mangalia, pentru a aduna mai mulți oameni care să vină la Circo Bellucci.

Echipa Poftiți la Circ s-a dus la Pecineaga chiar de ziua comunei, unde sunt sute de persoane care sărbătoresc. Printre grătare, tarabe și ulcele de vin, oamenii dansează și se adună în hore la distracție.

Daniela Crudu, Kim Kardashian de România: "ca o divă de Saint Tropez"

Plecarea este întârziată de Daniela Crudu, care se schimbă de costumul de baie precedent și se îmbracă cu ceva mai provocator! Ca o adevărată divă la sat, Cruduța se încalță cu o perche de sandale aurii, de tip gladiator și se îmbracă cu un costum de baie dintr-o singură piesă, galben, cu un decolteu adânc: "Eu am zis că așa merg. Eu vreau să-mi fac poze! La Pecineaga... Ce știu eu ce e Pecineaga!", spune Daniela.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Fobia neștiută a Danielei Crudu. De ce a urlat ”ca nebuna” când s-a apropiat Romică Țociu de ea

"Daniela, bineînțeles, ca o divă de Saint Tropez, într-un alt costum de baie, mult mai potrivit, mult mai jucăuș decât cel de dinainte", remarcă Jorge.

Romică Țociu ironizează apariția Danielei Crudu: "Uța, uța cu maimuța, am venit și cu Cruduța".

Daniela Crudu a spus dinainte tuturor că ea a venit echipată cu o mulțime de costume de baie la care a asortat câte o pereche de tocuri. Deci, toată lumea va trebui să fie pregătită de fiecare aparițe a frumoasei brunete, posesoarea unui trup de invidat și a unui bust generos.

Toată lumea cunoaște faptul că Daniela este o femeie extrem de deschisă și lipsită de inhibiții. Dacă tot e vară, a zis să profite de zilele toride și să arate ce are mai frumos în dotare, dar nu oricum, ci cu stil!

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, ce a zis când a aflat că trebuie să golească singură WC-ul

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.