Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Fobia neștiută a Danielei Crudu. De ce a urlat ”ca nebuna” când s-a apropiat Romică Țociu de ea

În ediția 7 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Daniela a dezvăluit că suferă de o fobie de care nu poate scăpa. Teama sa se trage de la o întâmplare din copilărie.

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Fobia neștiută a Danielei Crudu. De ce a urlat ”ca nebuna” când s-a apropiat Romică Țociu de ea Galerie
Poftiți la circ 2020, ediția 7. Fobia neștiută a Danielei Crudu. De ce a urlat ”ca nebuna” când s-a apropiat Romică Țociu de ea

Deși este deschisă și pare neînfricată, Daniela Crudu are o fobie despre care puțină lume știe: îi e frică de păsări!

O doamnă din târg i-a arătat invitatei un pui de găină, iar Daniela a sărit ca arsă: "Eu am fobie de pui, doamna nu știe de asta, crede că-mi dă pui bio, dar m-a luat leșinul!"

Fobia ei are o poveste ce se leagă de copilărie. Când era micuță i-a sărit în cap un cocoș și de atunci nu se mai poate controla când vede vreo înaripată: "Mi-a sărit, când eram mică, un cocoș în cap. Sărea în capul meu și mă ciugulea și bunicul meu râdea. De atunci nu mai suport păsările!"

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, Kim Kardashian de România? Cu ce costum de baie golaș ”a băgat în boală” bâlciul

Nea Marin l-a îndemnat viclenește pe Romică Țociu să ia un pui de bibilică și doar să îl arate Danielei. Zis și făcut! Romică ascultător la năzbâtii, ia un puișor și se duce direct la Cruduța: "A fost un fel de coproducție cu bibilica. Deci în momentul când a început să țipe s-au oprit două vapoare!", spune Romică.

Romică Țociu despre Daniela Crudu: "Nea Mărine, era să moară!"

După gestul făcut de Romică, Daniela l-a speriat chiar și pe el: "Doamne-Dumnezeule, nu am crezut în viața mea că Cruduța face în halul ăla. S-a albit la față!", spune Romică.

Daniela Crudu s-a speriat atât de tare încât a fugit cât au ținut-o picioarele. Jorge nu a crezut vreodată că cineva poate să reacționeze așa la un pui mic: "Băi, e un pui mic! Cum mă să urli așa, ca nebuna, la un pui?".

Sperietura a continuat pentru Daniela Crudu! Ana a luat în mână un pui și i l-a arătat, iar sora sa a reacționat imediat. Daniela s-a înarmat cu două linguri mari din lemn ca să se ferească, dar a dat peste un sătean care a pus-o să îl ajute la căutat clienți: "Strigați «Hai la oale și ulcele!».

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, ce a zis când a aflat că trebuie să golească singură WC-ul

"Eu eram terorizată că Nea Marin vine cu puiul după mine și ăla mă punea să strig «Oale și ulcele»", spune Daniela Crudu.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Romică Țociu s-a ascuns de Nea Marin într-o mașină de poliție! Ce farsă i-a făcut prezen... Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, Kim Kardashian de România? Cu ce costum de baie golaș ”a băgat în boală” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x