Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Jorge a plătit pentru păcatele lui Romică Țociu! Ce pedeapsă i-a dat Nea Marin

În ediția 7 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, furios și fără să accepte explicații, Nea Marin l-a luat la rost pe Jorge pentru un gest pe care nu l-a făcut el. Din cauza "păcatelor" lui Romică, Jorge și-a primit o "corecție" neașteaptată

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Jorge a plătit pentru păcatele lui Romică Țociu! Ce pedeapsă i-a dat Nea Marin Galerie
Poftiți la circ 2020, ediția 7. Jorge a plătit pentru păcatele lui Romică Țociu! Ce pedeapsă i-a dat Nea Marin

După ce treaba la Pecineaga Beach era aproape gata, invitații s-au liniștit și au luat o mică pauză.

Echipa „Poftiți la circ” a ajuns la Pecineaga Beach, acolo unde se sărbătorește ziua comunei, invitații au intrat la în vorbă cu sătenii pentru a le face o invitație la Circo Bellucci. Oamenii i-au întâmpinat cu mare bucurie și i-au primit atât în cerucrile lor de discuții, cât și la tarabe să se înfrupte cu ce era expus.

Pauza pentru Romică Țociu a căpătat un al sens și s-a relaxat făcând o "glumă" mai puțin plăcută pentru Nea Marin, dar și pentru Jorge.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Romică Țociu s-a ascuns de Nea Marin într-o mașină de poliție! Ce farsă i-a făcut prezentatorului

Liderul echipei stătea liniștit la masă cu ceilalți invitați când se pomenește cu câteva cuburi de gheață băgate în cămașă. Autorul glumei, Romică Țociu, s-a furișat rapid și l-a lăsat în spatele său pe Jorge, care încerca să-l ajute pe Nea Marin. Și-a luat-o pe cocoașă cine nu trebuia!

Jorge a plătit pentru păcatele lui Romică Țociu

Furios și fără să accepte explicații Nea Marin l-a luat la rost pe Jorge care încerca să-i povestească situația. Din cauza "păcatelor" lui Romică, Jorge și-a primit câteva palme zdravene: "Mi-a tras o palmă de am căzut pe spate".

Tăvălit pe sub mese, Jorge încearcă să scape din mâinile "călăului" său, însă Liviu Vârciu întețea tensiunea: "Mai turna și Liviu ditamai carafa de apă cu gheață".

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Fobia neștiută a Danielei Crudu. De ce a urlat ”ca nebuna” când s-a apropiat Romică Țociu de ea

În apărarea sa, Liviu Vârciu spune: "I-a făcut o glumă lui tăticuțul meu, Nea Marin, și n-am putut să-l las așa". Jorge, enervat de gestul coechipierului său a sărit și el la atac, dar "războiul" s-a terminat imediat după apariția primarului.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu și sora ei și-au făcut ”tatuaj” la bâlci. Cum le-a ”mâzgălit” Nea Marin pe... Poftiți la circ 2020, ediția 7. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, haos în rulota lui Nea Marin. Ce au putut să facă în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x