Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Romică Țociu s-a ascuns de Nea Marin într-o mașină de poliție! Ce farsă i-a făcut prezentatorului

În ediția 7 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Romică Țociu s-a ascuns de furia lui Nea Marin în mașina de poliție, dar a uitat geamul deschis! Ce corecție i-a aplicat liderul emisiunii

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Romică Țociu s-a ascuns de Nea Marin într-o mașină de poliție! Ce farsă i-a făcut prezentatorului Galerie
Poftiți la circ 2020, ediția 7. Romică Țociu s-a ascuns de Nea Marin într-o mașină de poliție! Ce farsă i-a făcut prezentatorului

Invitații din această săptămână au început ușor la prima lor sarcină. Aceștia au de separat câțiva pui de găină și de bibilică, de legat niște saci de porumb și de cântărit niște legume. Totul bine și frumos până când cineva nu își îndeplinește sarcinile, așa cum Nea Marin își dorește.

Liderul emisiunii imediat i-a pus pe invitați să umple mașinile cu tot ce aveau nevoie vânzătorii, acolo în târg. Lui Romică i s-a dat sarcina de a lua puișorii din cuști și să îi pună într-o ladă.

Jucăuș din fire, Nea Marin i-a aruncat lui Țociu la ureche niște grâu din sacii pe care îi lega, iar el a răspuns cu același gest: "Dacă mă spălam, îmi încolțea în ureche", spune Romică. De aici până la "încăierare" a fost doar un pas!

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, ce a zis când a aflat că trebuie să golească singură WC-ul

Romică Țociu s-a ascuns de Nea Marin într-o mașină de poliție! Ce farsă i-a făcut prezentatorului

Nea Marin a luat o mătură și a aruncat-o după Romică, care s-a ascuns în mașina de poliție parcată chiar lângă târg. Prezentatorul a venit cu coada de mătură și a băgat-o pe geam pentru a-i aplica corecția. Ca să fie salvat, acesta a strigat: "Poliția! Să vină poliția". Omul legii era în afara mașinii și văzând spectacolul a intervenit: "Domnule, lasă-l!"

Între timp, Daniela și Ana Crudu s-au dus să dea de veste în târg despre spectacolul care va avea loc diseară, la Circo Bellucci: "Am vrut să invităm toți oamenii și ne-au promis că vin", spune Ana.

Daniela este foarte încântată de prima zi de lucru cu Nea Marin, la Poftiți la Circ, motiv pentru care a îndrumat-o și pe sora ei să se bucure de tot ce i se oferă: "Am zis să facem orice în prima zi la Nea Marin. Ești entuziasmat, ai face o mie de lucruri! I-am zis lui sor-mea să profităm de ea la maxim!", spune Daniela Crudu.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Fobia neștiută a Danielei Crudu. De ce a urlat ”ca nebuna” când s-a apropiat Romică Țociu de ea

Daniela și Ana s-au ocupat de cântăritul legumelor la taraba unui sătean. Încurcată în matematică Daniela spune: "Nu mă pune pe mine la cântărit, calcule... Trebuie să mă duc înapoi să repet clasa a patra!"

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, ce a zis când a aflat că trebuie să golească singură WC-ul... Poftiți la circ 2020, ediția 7. Fobia neștiută a Danielei Crudu. De ce a urlat ”ca nebuna” când s-a apropiat Romică Țoci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x