Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, haos în rulota lui Nea Marin. Ce au putut să facă în camera

În ediția 7 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au hotărât să îi pregătească o supriză mai puțin plăcută liderului lor. Ce au putut să facă în rulota lui Nea Marin

După ce au încheiat treaba la Pecineaga Beach, acolo unde invitații au intrat în vorbă cu sătenii pentru a-i chema la Circo Bellucci, echipa din această săptămână s-a retras încet către rulote, dar au mai rămas mici lucuri de făcut, printre care de cărat niște steaguri.

Nea Marin le-a dat o sarcină lui Liviu și Andrei: să ducă steagurile în rulota sa. Zis și făcut, dar nu cum li s-a cerut! Cei doi s-au apucat să împrăștie steagurile prin toată camera liderului lor, care cu foarte multă încredere le-a dat o misiune simplă cu gândul că o vor duce la capăt ca la carte: "Le-am pus frumos, cum se pun stegulețele!", spune Liviu.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. ”Război” între Liviu Vârciu și Nea Marin. Ce și-au făcut, chiar în camera de hotel

Andrei și Liviu și-au justificat gestul spunând că era prea ternă camera și așa au înveselit-o puțin: "Ar trebui să ne mulțumească pentru decorațiile astea! I-am dichisit casa, i-am făcut-o ca de Crăciun. Cum e de Crăcun când vii și vezi bradul și e totul împodobit? Luminițe n-am găsit, asta-i rău!", spune Andrei.

Ce le-a făcut Nea Marin celor doi "glumeți"

Nea Marin se retrage la casa lui și observă dezastrul lăsat în urmă: "Ia uite băi! Ia uite ce a făcut nenorocitul ăsta aici!", spune prezentatorul.

Acesta pune la cale un plan de atac, așa că se duce la băieți să le ceară stegulețele. Cei doi s-au prins imediat de situație și nu au vrut să iasă din rulotă, motiv pentru care Nea Marin le-a deconectat casa de la curent.

Liderul echipei a reușit să intre în rulota celor doi după ce au deschis ușa. I-a atacat cu câteva bețe decorative și apoi a năvălit peste ei: "Rulota-i strânsă, n-au unde să fugă și i-am luat la omor!", spune Nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Apariția Cruduței i-a uimit pe toți. În ce ținută incendiară a avut curaj să apară

Pentru a se apăra, Liviu și Andrei au început să arunce cu cepe în liderul echipei lor, dar în zece minute Nea Marin le-a devastat rulota.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Jorge a plătit pentru păcatele lui Romică Țociu! Ce pedeapsă i-a dat Nea Marin... Poftiți la circ 2020, ediția 7. Liviu Vârciu, cadou ”furat” de ziua Danielei Crudu. Ce surpriză i-a făcut, chiar pe scen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x