Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Apariția Cruduței i-a uimit pe toți. În ce ținută incendiară a avut curaj să apară

În ediția 7 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 își fac apariția două figuri extrem de dorite de public: Daniela Crudu și sora ei, Ana Crudu . În această seară, surorile Crudu, Jorge şi Romică Ţociu sunt vedetele care vor fi puse la munci grele de către Nea Marin.

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Apariția Cruduței i-a uimit pe toți. În ce ținută incendiară a avut curaj să apară Galerie
Poftiți la circ 2020, ediția 7. Apariția Cruduței i-a uimit pe toți. În ce ținută incendiară a avut curaj să apară

Nea Marin, în stilul său carcateristic, a întâmpinat-o pe frumoasa blondă cu o sperietură zdravănă. În timp ce stătea frumos să se relaxeze în bătaia razelor de soare, Ana s-a pomenit cu liderul preferat al emisiunii care o trezește din visare.

Ana, mai mult încântată decât speriată, l-a îmbrățișat pe Nea Marin și a spus cât de mult și-a dorit să-l cunoască pe cel despre care știe atât de multe: "Eu deja îl cunosc de parcă ar fi prieten vechi, din povestirile Danielei!"

Nea Marin este încrezător în ceea ce echipa lui de vedete va realiza în această săptămână, la Poftiți la Circ: "În această săptămână cred că vom face lucuri frumoase, pentru că echipa, zic eu, e echilibrată".

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Nea Marin l-a urmărit pe Liviu Vârciu ca-n filme! Ce evadare spectaculoasă a urmat

Surpriză pentru Daniela Crudu: a fost întâmpinată cu flori. Vedeta și-a făcut apariția într-un body extrm de provocator

Ana Crudu a venit pregătită să o sărbătorească pe sora ei care a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu un buchet de flori în mână, Ana și Nea Marin sar în întâpinarea Danielei, care, spre suprinderea tuturor, s-a afișat într-un costum de baie extrem de decupat și pe tocuri: "Pentru mine nu există vară fără Nea Marin. Nea Marin mă reprezintă, eu îl reprezint pe el. Ne reprezentăm", spune Daniela râzând.

Se pare că și liderul preferat al emisiunii este aproximativ de aceeași părere. Deși i-a făcut o mulțime de boacăne lui Nea Marin, în fiecare emisune, acesta este încântat de prezența Danielei Crudu: "Îți dă atâta energie de nu-ți poți închipui. Ea tot timpul râde. Ea e plină de viață, are lumea ei!", spune Nea Marin.

Cruduța a spus tuturor că ea a venit echipată cu o mulțime de costume de baie la care a asortat câte o pereche de tocuri. Deci, toată lumea va trebui să fie pregătită de fiecare aparițe a frumoasei brunete, posesoarea unui trup de invidat și a unui bust generos.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. ”Război” între Liviu Vârciu și Nea Marin. Ce și-au făcut, chiar în camera de hotel

Toată lumea cunoaște faptul că Daniela este o femeie extrem de deschisă și lipsită de inhibiții. Dacă tot e vară, a zis să profite de zilele toride și să arate ce are mai frumos în dotare, dar nu oricum, ci cu stil! Pentru fiecare zi Daniela a pregătit un costum de baie diferit.

Bucuros de prezența Danielei este și Jorge: "A treia oară la Nea Marin și a treia oară cu noroc, băi, pentru că am nimerit în cea mai tare formulă cu surorile Crudu și cu Țociu".

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x