Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Ana Crudu, în lacrimi la circ. De ce a început să plângă în timpul repetițiilor

În ediția a 8-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, sarcinile devin din ce în ce mai dificile pentru anumiți invitați. Ana Crudu este prima care se lasă pradă emoțiilor din cauza dificultății. Iată de ce a început să plângă în timpul repetițiilor

La „Poftiți la circ” este mult de muncă, iar invitații trebuie să participe deseori și la spectacolele realizate de Circo Bellucci. Partea cea mai grea vine atunci când ei sunt nevoiți să învețe mișcări pe care componenții trupei de circ le-au deprins în ani de antrenamente.

Pentru un spectacol ca la carte, invitații din emisiune depun eforturi în fiecare zi spre a realiza toate sarcinile date de Nea Marin.

Ana Crudu, sora Daniele Crudu, este pentru prima dată parte dintr-un format alături de Nea Marin și întâmpină deseori momente dificile când lipsa de experiență își spune cuvântul. Blonda trebuie să facă parte din spectacol și să învețe cum să rotească un cerc în jurul taliei și să îl țină în acea poziție pentru mai mult timp. Poate părea un exercițiu ușor, însă necesită mult antrenament pentru a reuși.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Mic dejun a la Nea Marin. De ce ”și-a luat-o” Daniela Crudu de la prezentator când pregătea masa

Ana Crudu, în lacrimi la antrenamente

Ana, din dorința de a face totul perfect, s-a lăsat pradă emoțiilor și a început să lăcrimeze atunci când și-a dat seama de dificultatea exercițiului. Motivul este clar: nu vrea să strice nimic!

"Eu am venit aici și nu vreau să încurc! Vreau să-mi dau toată silința să iasă totul bine și cel mai important să nu-i stric numărul Natașei și în același timp nu vreau să o țin pe ea din treabă, din antrenamentele ei", spune Ana Crudu.

Natașa, antrenoarea de circ, a observat imediat dezamăgirea Anei și a încercat să o încurajeze. Ea știe cât de greu este exercițiul motiv pentru care i-a acordat tot sprijinul. Ana nu a renunțat așa ușor, ci a rămas să repete singură pentru ca totul să iasă perfect: "Ea a rămas să mai repete. Se vede că se străduia să facă cât mai bine!".

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Deșteptare cu năbădăi pentru Liviu Vârciu. Ce s-a întâmplat când Nea Marin a intrat cu un cuțit

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Liviu Vârciu a reușit să scape de treabă! Cum i-a păcălit pe toți ca el să stea la cafea... Poftiți la circ 2020, ediția 8. Daniela Crudu, haos într-un hotel. Ce a făcut în loc să curețe prin cameră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x