Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Mic dejun a la Nea Marin. De ce ”și-a luat-o” Daniela Crudu de la prezentator când pregătea masa

În ediția a 8-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, trezirea a fost diferită decât în orice altă zi! Invitații s-au ridicat din pat fără prea mari probleme, dar nu se așteptau să fie puși la treabă imediat după ce au deschis ochii. Daniela Crudu a fost prima căreia Nea Marin i-a aplicat corecția de dimineață pentru lipsa de chef.

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Mic dejun a la Nea Marin. De ce ”și-a luat-o” Daniela Crudu de la prezentator când pregătea masa Galerie
Poftiți la circ 2020, ediția 8. Mic dejun a la Nea Marin. De ce ”și-a luat-o” Daniela Crudu de la prezentator când pregătea masa

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

În această seară se repetă mult, se lasă cu ședințe multe și cu mese rotunde!

Cum spectacolul se cere cu "de toate", Nea Marin depune eforturi pentru a verticaliza situația, căci băieții preferă orizontala liberă în rulote. Avem "de toate" în cantități nemăsurate, căci dacă este circ, atunci să fie cu ritm a la Nea Marin!

Trezirea invitaților nu a fost așa cum s-ar fi așteptat Nea Marin! Aproape toți s-au ridicat din pat fără prea mare efort, iar unii dintre ei erau deja în picioare când liderul emisiunii a sosit să dea startul.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Deșteptare cu năbădăi pentru Liviu Vârciu. Ce s-a întâmplat când Nea Marin a intrat cu un cuțit

Imediat după inviorare, echipa s-a pus pe pregătit micul dejun, dar mai încet decât ar fi trebuit, motiv pentru care Nea Marin s-a pus cu gura, dar și cu bățul pe fiecare membru!

Daniela Crudu, prima la runda de "corecție" a lui Nea Marin

Fără niciun pic de chef, Daniela "trăgea mâța de coadă": "Da, mie îmi arde de micul dejun a lui Nea Marin, eu care nici nu vreau să mănânc dimineața la 7 ouă sau ce face el pe acolo. Îmi ardea mie de pregătirea micului dejun...", spune Daniela Crudu.

Cu toate astea, Cruduța a fost pusă să pregătească salata și a început să tăie ardeii în stil propriu. Când Nea Marin a văzut ce fel muncește Daniela, acesta a sărit imediat: "Să nu strici astea! Așa se taie ardeiul?". Liderul emisiunii i-a aplicat imediat un băț peste picioare ca să o "învioreze".

"M-a pus pe mine să tai ardei, să fac salată, parcă el nu știe că eu nu știu să tai nimic", spune Daniela.

Se pare că bățul aplicat de Nea Marin nu a fost suficient ca să o convingă pe Daniela să facă treaba cum trebuie așa că s-a pus pe făcut poze la masă: "Doamne ferește! Nu s-a obișnuit cu mine? Eu până nu îmi fac poze nu mă simt bine, nu îmi încep ziua bine!".

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Liviu Vârciu a reușit să scape de treabă! Cum i-a păcălit pe toți ca el să stea la cafea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Liviu Vârciu, cadou ”furat” de ziua Danielei Crudu. Ce surpriză i-a făcut, chiar pe scen... Poftiți la circ 2020, ediția 8. Deșteptare cu năbădăi pentru Liviu Vârciu. Ce s-a întâmplat când Nea Marin a intrat cu u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x