Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Daniela Crudu, haos într-un hotel. Ce a făcut în loc să curețe prin cameră

În ediția a 8-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Daniela Crudu a lăsat munca la o parte și s-a ocupat de ea. Ce a făcut bruneta în loc să curețe prin cameră

Daniela, așa cum ne-a obișnuit, nu este o persoană iubitoare de muncă, motiv pentru care caută să se fofileze de fiecare dată. Pentru ziua de astăzi a avut o de îndeplinit o sarcină împreună cu Romică Țociu, la un hotel.

Cei doi trebuie să curețe un dormitor împreună cu o cameristă. Cea din urmă îi învață pe invitați cum să facă totul ca la carte, așa cum se cere la un hotel. Lucurile nu sunt foarte simple și asta pentru că există tot felul de trucuri pe care cei doi nu le cunosc.

Romică Țociu este atent la fiecare explicație pe care o dă doamna de la hotel, însă este perturbat de Daniela care face numai năzbâtii când pune mâna pe ceva: "Nu mai sta în soare că îți face rău", îi spune acesta Danielei.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Ana Crudu, în lacrimi la circ. De ce a început să plângă în timpul repetițiilor

Ce a făcut Daniela Crudu în loc să curețe prin cameră

Danielei i s-a cerut să ajute la curățenia din cameră și din baie, însă în loc să își ducă sarcina la îndeplinire, bruneta s-a pus în jacuzzi, la baie. Multă spumă și distracție!

"Vreau lună în baie și tu la fel, că cine știe când te mai speli. Tu fă de două, trei ori!", îi spune Romică, Danielei Crudu, în spirit de glumă.

Daniela s-a băgat în jacuzzi extrem de dichisită, într-un costum de baie provocator, care îi pune în evidență formele voluptoase. Cruduța a spus tuturor, la început de săptămână, că ea a venit echipată cu o mulțime de costume de baie la care a asortat câte o pereche de tocuri. Deci, toată lumea va trebui să fie pregătită de fiecare aparițe a frumoasei brunete, posesoarea unui trup de invidat și a unui bust generos.

Toată lumea cunoaște faptul că Daniela este o femeie extrem de deschisă și lipsită de inhibiții. Dacă tot e vară, a zis să profite de zilele toride și să arate ce are mai frumos în dotare, dar nu oricum, ci cu stil! Pentru fiecare zi Daniela a pregătit un costum de baie diferit.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Mic dejun a la Nea Marin. De ce ”și-a luat-o” Daniela Crudu de la prezentator când pregătea masa

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Nea Marin este încrezător în ceea ce echipa lui de vedete va realiza în această săptămână, la Poftiți la Circ: "În această săptămână cred că vom face lucruri frumoase, pentru că echipa, zic eu, e echilibrată".

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Ana Crudu, în lacrimi la circ. De ce a început să plângă în timpul repetițiilor... Poftiți la circ 2020, ediția 8. Bătaie cu mâncare într-o cofetărie. Cum au ajuns Liviu Vârciu și Nea Marin să se bată c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x