Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Liviu Vârciu a reușit să scape de treabă! Cum i-a păcălit pe toți ca el să stea la cafea

În ediția a 8-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Liviu Vârciu reușește să se strecoare cu dibăcie din gheara muncilor zilnici. Iată cum i-a păcălit pe toți ca el să stea la cafea în timp ce Andrei și Nea Marin au muncit

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Liviu Vârciu a reușit să scape de treabă! Cum i-a păcălit pe toți ca el să stea la cafea

Liviu nu este prea productiv după trezirea cu năbădăi de are a avut parte. După o bătaie "ca la carte" oferită de Nea Marin, acum încearcă să se fofieze de la orice și găsește tot felul de motive ca să mai tragă câte puțin mâța de coadă.

Ajunși la cofetăria unde trebuie să facă un tort, Liviu se retrage din muncă pe motiv că este sărbătoare și nu vrea să supere Divintatea făcând o prăjitură: "Băi, e păcat să dai cu aspiratorul, să tai lemne, să cureți wc-uri, să faci tort. Aveți vreo problemă? Sunați-l pe Papa sau pe Preafericitul Daniel să vă spună ei de ce nu muncește Liviu Vârciu astăzi!"

După intense rugăminți ca Liviu să dea o mână de ajutor, Nea Marin a lăsat-o baltă și s-a apucat de treabă alături de Andrei Ștefănescu. Prima sarcină a fost separarea gălbenușului de albuș pentru două cartoane de ouă. Cu multă dibăcie, coechipierul lui Liviu a reușit să facă exact ce i s-a cerut.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Deșteptare cu năbădăi pentru Liviu Vârciu. Ce s-a întâmplat când Nea Marin a intrat cu un cuțit

Cum i-a păcălit pe toți ca el să stea la cafea

Insistențele asupra lui Liviu Vârciu nu s-au oprit deși el a fost extrem de ferm în decizia de a nu "păcătui" participând la realizarea unui tort. Enervat de presiunea care se tot punea asupra lui pentru a separa gălbenușul de albuș, acesta a început să spargă cu pumnul jumătate de carton de ouă: "Cu nebunii nu stai de vorbă, băi!", strigă Liviu.

O doamnă bucătăreasă l-a luat de mână și l-a scos afară la cafea pentru a nu face și alte pagube prin bucătărie. Uite așa a reușit, încă o dată, să scape Liviu de treabă!

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Mic dejun a la Nea Marin. De ce ”și-a luat-o” Daniela Crudu de la prezentator când pregătea masa

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.