Poftiți la circ 2020, ediția 8. Daniela Crudu, număr periculos la circ! Ce a putut să facă în aer

În ediția a 8-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Daniela Crudu a fost pusă să execute un exercițiu extrem de complex, în aer.

Pentru concurenții de la „Poftiți la circ” partea cea mai grea vine atunci când trebuie să participe la spectacolul realizat în cadrul Circo Bellucci și sunt nevoiți să învețe mișcări pe care componenții trupei de circ le-au deprins în ani de antrenamente.

După ce Daniela a eșuat în executarea unui exercițiu destul de dificil pe role, acesteia i s-a dat o altă sarcină. Bruneta a trebuit să sară în aer dintr-un leagăn.

"Când am început momentul mi-au căzut chiloții, mi-a căzut fața, mi-a căzut tot după mine, am început să tremur, dar mi-am luat forță!", spune Daniela.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Jorge, un număr de circ ”perfect” la înălțime. Cum a zburat prin aer cu partenera sa

Daniela Crudu, număr periculos la circ

Pentru executarea numărului a fost nevoie de multe ore de repetiții și asta pentru că îți trebuie curaj să sari de la o așa înălțime. Toată echipa a avut emoții pentru Daniela, mai ales că exercițiul este extrem de periculos.

Câțiva circanți stăteau în fața leagănului cu o saltea pe care trebuia să sară Cruduța. Spre suprinderea tuturor, momentul i-a ieșit perfect Danielei Crudu, care extrem de curajoasă a sărit în aer într-o poziție perfectă și a ataerizat pe verticală!

Ropote de aplauze s-au auzi în toată sala, iar colegii ei au fost extrem de mândri de reușita coechipierei lor.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Mic dejun a la Nea Marin. De ce ”și-a luat-o” Daniela Crudu de la prezentator când pregătea masa

"Am avut emoții, normal! Nu am mai făcut așa ceva în viața mea", a spus Daniela în fața tuturor, după realizarea momentului.

La final, bruneta a sărit în brațele lui Nea Marin, care era și el foarte mândru de membra echipei sale cu care lucrează de atâția ani de zile.

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri