Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Jorge s-a împrietenit cu ”cel mai pervers cocoș”. Ce i-a făcut pasărea

În ediția a 9-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Jorge și-a găsit un tovarăș de joacă obraznic. Ce a putut să i se întâmple invitatului

După curățenia de la hotel, echipa s-a strâns să meargă la o fermă aflată la 15 km de stațiunea Saturn pentru a face rost de mai multe produse, printre care roșii, ardei, castraveți, brânză, tot ce le pot da sătenii.

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

După câteva ore de treabă la fermă, Jorge a luat o mică pauză și s-a gândit să se relaxeze alături de un tovarăș năzdrăvan: un cocoș.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu și Ana Maria Crudu, șocați de mâncarea păunilor. Cu ce se hrănesc păsările

Ce a făcut pasărea după ce a ajuns în poala vedetei

Invitatul a făcut selfie cu vietatea înaripată și s-a jucat cu ea până a obosit nițel. Momentul dintre cei doi nu s-a terminat pentru că bietul cocoș nu voia să-l mai părăsească pe cântăreț. S-a așezat cuminte în poala lui și a rămas acolo chiar dacă Jorge voia să-l alunge.

După repetatele "insitențe" ale lui Jorge, ca pasărea să îl lase în pace, cocoșul l-a ascultat. L-a lăsat în pace, dar înainte să coboare i-a făcut o surpriză deloc plăcută. Zburătoarea și-a lăsat nevoile în poala invitatului, care a fost tare supărat în urma incidentului: "Eu te țin în brațe și tu asta-mi faci? Nu mai sunt prieten cu coco, m-a nenorocit!".

Nea Marin este încrezător în ceea ce echipa lui de vedete va realiza în această săptămână, la Poftiți la Circ: "În această săptămână cred că vom face lucruri frumoase, pentru că echipa, zic eu, e echilibrată".

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă

Jorge a impresionat seara trecută cu un număr senzațional la circ. Exercițiul nu a fost deloc simplu, dar cu toate acestea el și cu partenera sa, Tatiana, au creat un show cu totul senzațional, care a lăsat cu gurile căscate întreaga echipă, dar și publicul.

Artistul și-a executat numărul pe hitul său "Nimeni nu-i perfect" și a încheiat momentul în ropote de aplauze atât din partea publicului, cât și din partea colegilor.

"Singurul moment cât am început să tremur a fost după ce s-a terminat, de la încărcătura momentului. Super adrenalină!", a spus Jorge seara trecută, după ce a ieșit de pe scena circului Bellucci.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Ce-a pățit Daniela Crudu când a vrut să ”călărească” un tractor... Poftiți la circ 2020, ediția 9. Cum convinge Daniela Crudu bărbații de pe plajă să vină la circ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x