Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu și Ana Maria Crudu, șocați de mâncarea păunilor. Cu ce se hrănesc păsările

În ediția a 9-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Romică Țociu și Ana Maria Crudu au avut misiunea de a hrăni păunii cu un fel de mâncare neașteptat. Cum au reacționat cei doi când au văzut cu ce se hrănesc păsările

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu și Ana Maria Crudu, șocați de mâncarea păunilor. Cu ce se hrănesc păsările Galerie
Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu și Ana Maria Crudu, șocați de mâncarea păunilor. Cu ce se hrănesc păsările

Aventurile continuă la ferma la care echipa „Poftiți la circ” s-a dus să muncească pentru a câștiga de-ale gurii. Treaba este treabă atunci când Nea Marin este liderul așa că nimeni n-are voie să facă altceva decât i se cere.

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Romică a fost puțin menajat până acum și nu pare prea istovit de muncă, motiv pentru care liderul echipei îl pune să dea de mâncare păunilor.

Invitatul nu este singur, ci împreună cu sora Danielei Crudu, Ana Maria Crudu. Cei doi s-au gândit că poate au de dat niște furaje sau niște semințe la păuni, treabă ușoară, însă au avut o surpriză când au constat ce au de făcut!

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Jorge s-a împrietenit cu ”cel mai pervers cocoș”. Ce i-a făcut pasărea

Romică Țociu și Ana Maria Crudu, șocați de mâncarea păunilor

Păunii se cresc ușor la fel ca orice alte păsări de curte, după cum îi înștiințează proprietarii, însă ei nu se hrănesc doar cu furaje sau semințe, ci au nevoie și de hrană animală. În acest sens, cei doi coechipieri au primit o bucată de mușchi de vită pe care trebuie să o taie feliuțe mici și să hrănească păsările cu ea.

Primul impuls al lui Romică a fost să facă grătar, nicidecum să dea bunătate de carne la păsări: "Bă, suneți nebuni? Uitați ce mușchi aici! Auzi? Fă mă grătarul!".

După ce au tăiat în cubulețe mici carnea de vită, cei doi invitați s-au dus să servească păunii cu o masă copioasă.

Nea Marin este încrezător în ceea ce echipa lui de vedete va realiza în această săptămână, la Poftiți la Circ: "În această săptămână cred că vom face lucruri frumoase, pentru că echipa, zic eu, e echilibrată".

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă... Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu, fugărit cu berea în mână de Nea Marin. Ce i-a făcut când l-a prins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x