Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu, fugărit cu berea în mână de Nea Marin. Ce i-a făcut când l-a prins

În ediția a 9-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Romică Țociu nu prea are chef de treabă așa că în loc să facă ce i s-a cerut, acesta stă la piscină și se răcorește cu o bere. Ce i-a făcut Nea Marin când l-a văzut.

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu, fugărit cu berea în mână de Nea Marin. Ce i-a făcut când l-a prins Galerie
Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu, fugărit cu berea în mână de Nea Marin. Ce i-a făcut când l-a prins

În seara aceasta, muncile parcă se înmulțesc pentru invitații „Poftiți la circ”, de la cules roșii, tuns iarba, până la curățat pește. Orarul este foarte încărcat, iar Nea Marin nu vrea să bată pasul pe loc nicio secundă. Cu o energie greu de stăpânit, liderul emisiunii dă sarcini tuturor și participă la o mulțime de lucruri de făcut la fermă.

Gospodarii au fost puși imediat pe treabă sub atenta observare a lui Nea Marin, pregătit oricând să aplice o corecție zdravănă celor care se fofilează de la muncă.

Romică Țociu este primul pe lista celor care ar face orice altceva numai să nu aibă de lucru. Invitatul și-a luat o pauză alături de Ana Crudu, la pisicnă. Distracție, voie bună, niște bere rece pe o vreme toridă și bălăceală în piscină, asta fac cei doi componenți ai echipei „Poftiți la circ”.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu și Ana Maria Crudu, șocați de mâncarea păunilor. Cu ce se hrănesc păsările

Romică Țociu, fugărit cu berea în mână de Nea Marin

Toate bune și frumoase până când ochiul ager al lui Nea Marin îi surprinde în fapt! Liderul echipei se pregătește imediat să le aplice o corecție bine-meritată pentru pauza furată. După ce a rupt o creangă dintr-un copac, acesta i-a pus pe fugă pe cei doi "hoți de relaxare".

Așa cum ne-a obișnuit deja, Nea Marin nu ratează vreo ocazie ca să își „chinuie” vedetele pe care le pune la treabă în emisiunea „Poftiți la circ”.

"Aveam și noi momentul nostru de liniște care a durat peste cinci minute", spune Romică Țociu.

Pe Ana a lovit-o peste picioare cu bățul și ca să scape de furia liderului său s-a aruncat în piscină, iar pe Romică Țociu l-a alergat cu berea în mână.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu și Ana Maria Crudu, șocați de mâncarea păunilor. Cu ce se hrănesc păsările... Poftiți la circ 2020, ediția 9. Ce-a pățit Daniela Crudu când a vrut să ”călărească” un tractor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x