Antena Căutare

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Ana Morodan, apariție grațioasă în mijlocul rulotelor. Cum arată ținuta contesei

Ana Morodan a uimit pe toată lumea cu apariția sa grațioasă în mijlocul rulotelor. Partea de jos a ținutei purtate de contesă a atras toate privirile.

Ana Morodan Galerie
Ana Morodan, apariție grațioasă în mijlocul rulotelor | Antena 1

Nea Marin ale alte planuri cu noile vedete la Poftiți la circ, ediția cu numărul 19. De data aceasta, ajutoarele sale nu vor mai face treabă la circ și nici nu vor mai participa la spectacol în carne și oase, ci vor deveni organizatori de evenimente. În premier, vedetele nu vor mai munci la circ, ci vor face toate demersurile necesare pentru nunta lui Sony, unde nea Marin este naș.

Cum arată ținuta contesei Ana Morodan în partea de jos în ediția 19 a emisiunii Poftiți la circ

Ana Morodan nu putea să vină nepregătită. Ea s-a gândit că dacă tot este nevoită să muncească, măcar să arate bine în timp ce depune efort. Excentrica blondă a impresionat cu ținuta pe care a ales să o îmbrace pentru prima sa apariție în show-ul lui Marin Barbu.

''Eu m-am născut să arăt splendid și să se dea lumea la o parte când trec eu pe stradă, dar știu să muncesc. Muncesc de la 15 ani, de la cules porumb, plevit la manageriat agenție de imobiliare'', a spus starleta.

Fosta concurentă de la Asia Express a purtat o rochie albă și nu a uitat să accesorizeze ținuta. Pentru a se proteja de razele soarelui, diva a completat ținuta elegantă cu o pereche de ochelari de soare și o umbrelă vintage. Însă, deși a vrut să aibă o apariție elegantă, blondina a fost în același timp cochetă. În partea de jos, Ana Morodan nu este încălțată cu tocuri așa cum toți s-ar fi așteptat, ci cu o pereche de teniși de culoare albă.

Până aici toate bune, însă șocul cel mare a venit în momentul în care Ana Morodan a intrat în rulota unde va locui timp de câteva zile. La început, nea Marin a vrut să o sperie, spunându-i că va împărți rulota cu o altă persoană.

''Eu nu stau cu cineva!'', a spus cu vehemență Ana Morodan, invitată pentru prima oară la Poftiți la circ.

După ce a văzut că are patul doar pentru ea, Ana Morodan s-a calmat și a spus cu modestie: ''Eu cred că în viață trebuie să știi și să stai la hotelul de 7 stele și cred că trebuie să știi să stai și la rulotă''.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 15. Nea Marin, ținuta care a atras toate privirile. Din ce motiv a râs Iuliana Luciu în hohote

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 8 februarie 2021. Cine este Marian Capet, stilistul care participă în premieră la „Poftiți la circ”... Poftiți la circ 8 februarie 2021. Nea Marin a spart parbrizul și a început „o bătaie ca la Verdun” cu Liviu Vârciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x