Antena Căutare

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Ana Morodan și Adrian Teleșpan au acceptat provocarea lui nea Marin. Ce a stresat-o pe „contesă”

Ana Morodan și Adrian Teleșpan participă în ediția cu numărul 19 de la Poftiți la circ 2021. Cuplul de prieteni care a devenit celebru în Asia Express a acceptat o nouă provocare și anume aceea de a fi ajutoare pentru nea Marin.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan Galerie
Ana Morodan și Adrian Teleșpan au acceptat provocarea lui nea Marin | Antena 1

Dacă Ana Morodan s-a lăudat că a organizat 47 de nunți până în prezent, Adrian Teleșpan i-a spus din start lui nea Marin că nu se împacă atât de bine cu munca.

‘’Eu nu sunt un fan al muncii. Sunt în concediu din 2012’’, a spus Teleșpan cu o sinceritate deplină.

Ana Morodan este realmente o divă care se respectă. Vedeta este cunoscută pentru faptul că pune mare preț pe aspectul său și uimește cu articlele vestimentare pe care alege să le poarte.
Astfel că a venit la nea Marin cu bagaje pline de produse de frumusețe. Însă nici bine nu s-a putut instala, că a venit și prima sarcină.

Nea Marin are alte planuri cu noile vedete la Poftiți la circ, în ediția cu numărul 19.

Care a fost vestea care a făcut-o pe Ana Morodan să devină stresată în ediția 19 Poftiți la circ

În timp ce stilistul Marian Capet îi aranja părul, Ana Morodan a primit vestea că trebuie să își pună lucrurile înapoi în bagaj și să plece la rulota unde avea să locuiască.

''Poate alții vin cu un rucsăcel, eu am venit cu 3 geamantane'', a ținut să spună Ana Morodan.

Diva nu a venit numai cu produse de frumusețe sau haine, ci a strecurat în bagaj o serie de accesorii inedite. Pentru a se feri de căldură, fosta concurentă de la Asia Express a venit echipată cu mai multe umbrele elegante și evantaie.

''Am făcut greșeala să le aranjez ca la magazin în cameră'', s-a plâns Ana Morodan.

Când să se ridice să își pregătească bagajele, Ana Morodan a alunecat, stârnind hohote de râs.

''Eu cu ondulatorul în părul ei, făcându-i bucle, m-am trezit cu Ana Morodan prăvălită pe jos'', a spus cu umor stilistul. Dar blondina nu este la primul astfel de incident în preajma lui Marian Capet. Influencerița mărturisește că a mai pățit-o o dată.

''Eu am fost cu nebunul ăsta într-o rulotă și am crezut că mă omoară'', a spus cu umor Ana, care își face pentru prima oară apariția în cadrul show-ului lui nea Marin.

Citește și: Cum arată Ana Morodan la aproape 2 ani după Asia Express. Mesajul pe care l-a transmis fanilor ei

Adrian Teleșpan, alături de Ana Morodan la Poftiți la circ

Ana Morodan nu putea fi prezentă la Poftiți la circ fără prietenul ei Adrian Teleșpan. Cei doi au fost îndrăgiți de publicul emisiunii Asia Express și și-au făcut apariția împreună la emisiunea lui nea Marin.

„Morodan este o apariție fără hainele pe care le cară după ea. Este caracterul care poartă hainele respective. Acelea poate o completează în proporție de 20%”.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x