Antena Căutare

Poftiți la circ, 8 februarie 2021. Cine este Marian Capet, stilistul care participă în premieră la „Poftiți la circ”

Vestitul Marin Barbu și-a ales perfect echipa cu care defilează în ediția cu numărul 19 a emisiunii Poftiți la circ. Pentru că are de organizat o nuntă ca la carte finului Sony, el l-a adus pe Marian Capet ca să îi aranjeze ca la carte pe miri. 

Marian Capet Galerie
Cine este Marian Capet, stilistul care participă în premieră la ''Poftiți la circ'' | Antena 1

Nea Marin pregătește noi surprize în ediția 19 a emisiunii Poftiți la circ. De data aceasta, vedetele puse la treabă de gazda emisiunii sunt Ana Morodan, Doinița Oancea, Marian Capet și Adrian Teleșpan, care îl vor ajuta să organizeze o nuntă de vis pentru Sony, directorul artistic al Circului Bellucci.

Cine este Marian Capet, stilistul care participă în premieră la ''Poftiți la circ'', ediția 19

Marin Capet vine să muncească pentru prima oară pentru nea Marin și este prieten bun cu Ana Morodan. El este stilist de meserie și deține un salon în București, care se numește Salonette by Liviu & Capet.

Așadar, Marian Capet este expert în tunsori și coafuri, însă nu știm cum se va descurca la treburile gospodărești impuse de gazda emisiunii.

''M-am bucurat, pentru că lucrez în industria asta în care am contact destul de des cu mirese și nunți și organizatori de nunți'', a spus Marian Capet, încântat de faptul că va contribui la organizarea marelui eveniment din familia Bellucci.

Și pentru că nea Marin le-a spus din start că obișnuiește să îi pedepsească pe Liviu și Andrei cu nuiele cu flori și lovituri de praștie, Marian Capet și-a propus să fie băiat cuminte și să nu îl supere prea tare pe nea Marin.

''Eu vreau să fiu primul invitat al lui nea Marin pe care nu o să îl bată. Eu sunt cel mai muncitor. O să vedeți! Puteți să mă treziți la 5 dimineața’’, s-a lăudat stilistul în fața prezentatorului, în ciuda faptului că spune despre el că este un ''om foarte leneș''.

''Îmi place foarte mult să mă vait'', este mărturisirea lui Marian Capet, care i-a intrat la suflet Anei Morodan.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase, pedepsit aspru de nea Marin. Cum s-a răzbunat el pe concurent

''Pe Capet l-am descoperit acum câteva luni și îl iubesc din tot sufletul meu. Mă umple cu energie pozitivă. Îmi vine să râd non-stop când îl văd'', a spus despre el Ana Morodan.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Ana Morodan și Adrian Teleșpan au acceptat provocarea lui nea Marin. Ce a stresat-o pe... Poftiți la circ 8 februarie 2021. Ana Morodan, apariție grațioasă în mijlocul rulotelor. Cum arată ținuta contesei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x