Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 13. Cum s-a răzbunat Liviu Vârciu pe nea Marin, după săptămâni întregi de bătaie

Vedetele din ediția cu numărul 13 a acestui sezon Poftiți la circ sunt Adriana Trandafir, Maria Buză, Mirela Voicu și Iuliana Luciu. 

În fiecare ediție, noi vedete se alătură inițiativei lui Nea Marin Barbu de a-și ajuta prietenii din Italia cu spectacolul.

Pe lângă cele 4 vedete, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt persoanele care nu lipsesc niciodată din emisiune. Toți fanii show-ului știu că cei doi nu vor să se trezească niciodată la comanda gazdei emisiunii, așa că sunt tot timpul pedepsiți prin diverse metode.

Cum s-a răzbunat Liviu Vârciu pe nea Marin, după săptămâni întregi de bătaie în ediția 13 a emisiunii Poftiți la circ

O nouă zi, o nouă încercare a lui Nea Marin să-și trezească fiii adoptivi. Mai întâi, i-a făcut un masaj blând lui Liviu Vârciu. Apoi, mișcările sale au devenit din ce în ce mai puternice. După lungi încercări de a-l trezi, prezentatorul a apelat la vechea sa metodă și cea mai eficientă: el a început să îl lovească folosind câteva crengi artificiale cu flori.

''Nu vor să se trezească decât cu floricele sau cu gimnastică ritmică!'', a glumit nea Marin.

Liviu Vârciu a găsit răzbunarea perfectă însă pentru "tăticuțul" lui, după ce a îndurat săptămâni întregi de bătaie. Pentru că se afla la masă, Liviu Vârciu a luat primul lucru pe care îl avea la îndemână, o roșie, și a aruncat cu ea.

Citește și: Cum arată Maria, mama lui Liviu Vârciu. Imaginea rară cu femeia pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor

''Dacă găseam o grenadă, aruncam cu grenada! Dacă găseam un tanc, aruncam cu tancul'', s-a amuzat artistul.

În cele din urmă, după o luptă parte în parte, el n-a mai rezistat și l-a... mușcat pe nea Marin.

Poftiți la circ 2020, ediția 13. Cum arată Iuliana Luciu la primele ore ale dimineții. Adevărul despre înfățișarea vedet... Poftiți la circ 2020, ediția 14. Sarcina care a făcut-o pe Iuliana Luciu să exclame: "Sunt o divă în mizerie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x