Antena Căutare

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Ana Morodan a avut nevoie de calmante, după ce a ascultat indicațiile lui nea Marin. Ce a urmat

Ana Morodan, Doinița Oancea, Adrian Teleșpan și Marian Capet fac echipă cu nea Marin pentru a îndeplini o misiune în premieră în cadrul emisiunii Poftiți la circ. Ei muncesc pentru a le oferi lui Sony și soției sale cea mai frumoasă nuntă de la mare. Și pentru că Ana Morodan spune că știe totul despre nunți, ea nu a putut evita un conflict cu nea Marin.

Ana Morodan Galerie
Ana Morodan a avut nevoie de calmante, după ce a ascultat indicațiile lui nea Marin | Antena 1

Ajunsă la un magazin de haine, Ana Morodan a avut misiunea de a împături cămăși. În momentul în care nea Marin a observat că vedeta nu se descurcă așa cum și-ar dori el, nu s-a putut abține să nu îi dea câteva indicații.

Ana Morodan a avut nevoie de calmante, după ce a ascultat indicațiile lui nea Marin în ediția 20 a emisiunii Poftiți la circ

Pentru că nu îi place să primească ordine, diva nu a mai putut răbda lecțiile lui nea Marin și a început să se învârtă printre mormanele de haine, vizibil enervată de faptul că nu își poate face treaba după bunul plac.

“Așa trebuie așezată după dungă!”, i-a explicat gazda show-ului. “Spune-mi mie cum dintre toate emisiunile pământului, vi s-a dat aceasta emisiune. Vă place, așa-i? Eu cred că din cauza ei sunteți tânăr. De 11 ani ne distrugeți nouă nervii, distrugeți nervii tineretului din țara asta! Ca să vă distrați pe seama nervilor noștri”, a explodat Ana Morodan.

“La mine pace și prietenie nici n-a fost și n-o să fie! La mine nu merge cu jumătăți de măsură”, a fost modul în care Marin Barbu a descris cheia succesului său. “Eu cred că domnul Barbu are toate calitățile unui lider”, a fost modul în care Ana Morodan l-a descris pe cel care o supune la treburi grele în această perioadă.

“A luat foc!”, a spus despre ea nea Marin, după discuția aprinsă în care au fost implicați. Profund indignată de atitudinea lui nea Marin, fosta concurentă de la Asia Express a intrat într-o criză de nervi, moment în care bunul său prieten, Adi Teleșpan, a fost omul potrivit la momentul potrivit.

“Teleșpan, adu-mi un calmant că înnebunesc! Să mă ajute cineva, că eu n-am expertiză la împachetat cămăși!” În cele din urmă, blondina s-a liniștit după administrarea calmantului solicitat și a dus treaba la bun sfârșit fără alte comentarii.

Citește și: Poftiți la circ 8 februarie 2021. Ana Morodan, apariție grațioasă în mijlocul rulotelor. Cum arată ținuta contesei

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Marian Capet, cu bormașina la înălțime. Cum s-a descurcat stilistul „Îmi tremură picio... Poftiți la circ 9 februarie 2021. Marian Capet, peripeții la bijutier. Ce i-a făcut nea Marin: „E ca picătura chinezeasc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x